Puig demanarà el dimarts a Montero una solució "immediata" per a les entregues a compte: "És absolutament necessari"

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat una reunió dimarts que ve amb la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, a la qual exigirà una solució "immediata i legal" per a les entregues a compte a les comunitats autònomes perquè "és absolutament necessari per a garantir la tresoreria i el bon funcionament les arques" del Govern valencià.
Puig atén als mig després de reunir-se amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí
Puig atén als mig després de reunir-se amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí
TWITTER GENERALITAT VALENCIANA

Així s'ha expressat aquest dimecres el 'president' en roda de premsa, on ha explicat que oferiran diferents solucions al Govern, encara que ha puntualitzat que "pareix" que l'Executiu l'està trobant. L'acte ha tingut lloc després de reunir-se amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí.

Puig ha garantit que no ha mostrat "cap tebiesa" enfront del Govern en funcions de Pedro Sánchez en matèria de finançament. "El to reivindicatiu l'hem mantingut, governe qui governe", ha subratllat, i ha recalcat que no hi haurà "cap retallada en els interessos generals dels drets dels valencians".

Respecte a la convocatòria del Consell de Política Fiscal i Financera (CPFF), Puig ha reiterat que no s'ha de fer "partidisme" amb aquesta qüestió, ja que tots els grups parlamentaris de Les Corts han de tindre una "posició unànime".

Així mateix, ha assegurat que mai ha dit que no vullga la celebració d'eixe CPFF però ha recalcat que el que pretén és que es resolga el problema, i per a açò mantindrà el dimarts la reunió amb Montero. Segons com vaja eixa trobada, ha dit, "buscarem altres vies si no hi ha solució satisfactòria", entre les quals no solament està la del CPFF sinó que existeixen "altres més interessants i efectives", que no ha concretat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento