Comunitat Valenciana

El PP demana al Govern prorrogar el contracte de l’Imserso per a "salvar 12.000 ocupacions"

  • Demanen també que s’inicien les negociacions del nou ple amb el sector hoteler.
  • El diputat valencià Agustín Almodóbar ha ressaltat la “mala gestió” de Pedro Sánchez.
Agustín Almodóbar
Agustín Almodóbar
PPCV
Agustín Almodóbar

El Partit Popular se suma a la petició del sector hoteler i demana al Govern d'Espanya que es deixe en suspens el plec de condicions del concurs dels viatges de l’Imserso, i que es prorrogue l'anterior perquè els viatges es puguen comercialitzar com més prompte millor i "salvar", d'aquesta manera, 12.000 ocupacions. A més, sol·liciten, que el Govern inicie immediatament les negociacions del nou plec amb el sector hoteler.

El diputat 'popular' Agustín Almodóbar ha assegurat aquest dimecres matí, en una roda de premsa a Alacant, que "la mala gestió" que fa el govern de Pedro Sánchez del programa de l’Imserso està provocant una gran incertesa en el sector, que pot portar a les empreses, "a plantejar-se tancar durant la temporada baixa", la qual cosa podria impossibilitar mantindre els llocs de treball.

"Estem parlant de més de 10.000 pernoctacions, les que genera aquest programa que, està en l'aire, i el manteniment de més de 12.000 llocs de treball directes en el sector hoteler", recorda Almodóbar.

El nou recurs al plec de condicions del concurs dels viatges del Imserso, que s'ha realitzat aquesta setmana, pot produir, assegura el diputat, "un nou retard en la comercialització i en el gaudi d'aquestes vacances socials de l’Imserso de més de 900.000 usuaris majors i una gran incertesa en les empreses hoteleres, empreses de transport, comerços i tota l'activitat paral·lela que genera l'activitat".

"Exigim al Govern en funcions que governe", ha instat el parlamentari, que assegura que han pogut constatar que "li han estat donat llargues al sector hoteler", després del recurs presentat per la unió temporal d'empreses (UTE) Mundosenior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento