Comunitat Valenciana

Dos ferits per l'explosió d'una llanxa en el port de Xàbia

  • Els dos afectats es trobaven fent tasques de manteniment en l'embarcació, que ha quedat semienfonsada.
Playa de Granadella, en Jávea (Alicante).
Playa de Granadella, en Jávea (Alicante).
ARCHIVO
Playa de Granadella, en Jávea (Alicante).

Dos homes han resultat ferits com a conseqüència de l'explosió en els motors d'una llanxa tipus zodíac en la Marina Nou Fontana, en el port de Xàbia (Alacant), segons han informat fonts de la Guàrdia Civil.

El succés s'ha produït entorn de les 16.25 hores i com a resultat de l'explosió han resultat ferides dues persones, mentre que l'embarcació ha quedat calcinada i semienfonsada.

Des de Creu Roja, que s'ha encarregat de l'atenció sanitària, han explicat que els dos afectats es trobaven fent tasques de manteniment en l'embarcació quan s'ha produït la deflagració en el motor i han eixit acomiadats a l'aigua.

Un home de 30 anys ha resultat ferit amb cremades de primer grau en la cara. Atés que portava ulleres, no s'han vist afectats els ulls. Ha sigut traslladat a la unitat de cremats de l'Hospital General d'Alacant.

Un altre home, de 47 anys, ha sigut portat de manera preventiva a l'Hospital de Dénia en presentar dolor a l'esquena per la caiguda a l'aigua.

Efectius de Protecció Civil s'han encarregat d'apagar el foc i la Policia Local i la resta d'efectius de seguretat s'han encarregat d'acordonar la zona i garantir la seguretat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento