Comunitat Valenciana

El Deleste 2019 anuncia Manel com a cap de cartell i es trasllada al llit del Túria

  • Se celebrarà el pròxim 9 de novembre i les entrades ja s'han posat a la venda.
  • El nou emplaçament permetrà augmentar l'aforament fins als 3.000 espectadors.
  • La resta de grups d'aquesta nova edició s'anunciarà abans del 15 de setembre.
MANEL, grup pop barceloní.
MANEL, grup pop barceloní.
MANEL - Archivo
MANEL, grup pop barceloní.

L'edició de 2019 del festival tardorenc i urbà de la ciutat de València, el Deleste, ha donat a conéixer aquest dimecres el que serà el seu primer cap de cartell, el grup barceloní Manel, que presentarà el seu nou disc, i la nova ubicació de l'esdeveniment, el vell llit del riu Túria.

En un comunicat, l'organització del Deleste ha assenyalat que aquest festival ha sigut triat pel grup barceloní per a presentar el seu cinqué i esperat disc. A més, el llit del Túria serà la nova ubicació d'aquesta octava edició -el Palau de la Música va acollir la passada edició-, que seguirà apostant per la comoditat dels espectadors, el cuidat so, l'aforament limitat i el no solapament entre concerts.

El nou espai principal del festival -el mateix que s'usa aquests dies per a la Filmoteca d'Estiu- permetrà créixer el Deleste fins als 3.000 espectadors. "Considerem que el llit del riu Túria és un dels majors atractius de la ciutat, un pulmó verd, lluminós i meravellós en el qual gaudir d'una experiència musical inoblidable i després poder tornar a casa sense complicacions, amb bones connexions. A més, la ubicació no és casualitat, doncs seguim estant connectats amb el Palau de la Música amb el qual hi ha una relació total de col·laboració i a la filosofia de la qual de #UnPalauObert ens seguim sumant", han destacat des de l'organització del certamen, que se celebrarà el pròxim 9 de novembre.

Les entrades del Deleste, el cartell del qual encara promet moltes sorpreses que es desvetlaran abans del 15 de setembre -anuncien- ja estan a la venda a través de Wegow a un preu de 55 euros, més despeses de comissió. Atorgar la mateixa rellevància al dia que a la nit i la concentració de totes les actuacions en un sol dia tornaran a ser senyals d'identitat d'un festival que es desenvoluparà íntegrament a l'aire lliure.

Patrocinadors com Cerveses Alhambra, Movistar, Vermut Vermell, el vermut mediterrani d'elaboració artesanal, Zummo Living Culture o Arròs Dacsa tornaran a fer possible una edició d'aquesta trobada sonora d'iniciativa privada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento