Comunitat Valenciana

Calp decreta dos dies de dol per la mort per violència masclista d'una dona

  • L'Ajuntament de Calp ha decretat dos dies de dol oficial per la mort d'una dona belga de 57 anys, suposadament a mans de la seua parella sentimental, la passada matinada.
Veïns en el minut de silenci a Calp.
Veïns en el minut de silenci a Calp.
AYTO CALP
Veïns en el minut de silenci a Calp.

Representants de la corporació municipal i veïns han guardat un minut de silenci davant les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig davant l'últim cas de violència de gènere, en el qual la dona ha perdut la vida apunyalada, suposadament per la seua parella sentimental. L'home ha sigut detingut i traslladat a un centre sanitari després de presumptament autolesionar-se.

L'alcaldessa de Calp, Ana Sala, ha manifestat la seua "repulsa i condemna" per eixe presumpte assassinat i ha explicat que la parella portava empadronada al municipi vora quatre mesos.

Sala ha recordat que aquest és el quart assassinat per violència de gènere que es registra a Calp des del 2011 i el quart que es produeix a la província d'Alacant i el 35 a Espanya des de començaments del 2019. Al mateix temps, ha traslladat el seu "més sentit condol" als familiars de la víctima.

L'Ajuntament ha decretat a més dos dies de dol oficial i que les banderes onegen a mitja asta als edificis públics de Calp.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento