Comunitat Valenciana

La jutgessa ordena presó per al detingut per agredir amb un martell i un tornavís a la seua parella al Perellonet

  • La titular del Jutjat de Violència sobre la Dona número 2 de València ha acordat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut divendres passat per agredir presumptament la seua parella amb un martell i un tornavís en una vivenda del Perellonet.

El detingut queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La víctima es troba ingressada en l'Hospital La Fe, estable en reanimació i els metges estan "tractant de salvar-li la vida perquè té ferides de molta importància", segons ha confirmat aquest dilluns el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, que ha presidit la concentració silenciosa per la víctima mortal d'Elx del passat dissabte.

La dona està conscient, segons ha pogut saber Europa Press. El detingut suposadament va agredir amb un martell i un tornavís a la seua parella, sobre la qual tenia antecedents de violència de gènere que haurien portat a adoptar unes mesures cautelars que van quedar prescrites en 2017, segons fonts properes a la investigació.

Un agent de la Policia Nacional fora de servici que es trobava en el lloc va intervenir davant l'agressió que va patir la víctima i, juntament amb membres de la Policia Local, van detindre l'home que va ser entregat a la Guàrdia Civil.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento