Comunitat Valenciana

El PSPV exigix al PP que rectifique perquè "Puig mai ha mentit en la seua declaració de béns"

  • El sotssecretari general del PSPV, Manolo Mata, ha exigit al PPCV una rectificació de les seues crítiques al president de la Generalitat i líder dels socialistes valencians, Ximo Puig, en relació a les seues accions en el periòdic 'Mediterráneo' i la votació del decret de l'Institut Valencià de Finances (IVF).
Ximo Puig atén als mig
Ximo Puig atén als mig
GVA
Ximo Puig atén als mig

"Puig mai ha mentit en la seua declaració de béns i no anem a tolerar que s'embrute el seu bon nom", ha subratllat en un comunicat després que la portaveu adjunta del PP en Les Corts, Eva Ortiz, haja anunciat el registre aquest dilluns d'una iniciativa perquè el parlament inste el Consell a iniciar un procediment sancionador contra el president "per no haver-se abstingut de la votació del decret de l'IVF i per mentir en la seua declaració de béns".

Aquesta petició suposa, per al socialista, que "l'actitud del PP no és més que el resultat d'un partit que està en desbandada i que únicament busca emmascarar la seua pròpia situació interna, amb greus conflictes i persecucions a alguns dels seus dirigents, tractant de denigrar la figura del president". Per tant, ha garantit que "en cap cas se'n va a tolerar que s'embrute el bon nom del president de la Generalitat".

Respecte a les accions de Puig, ha explicat que "fa 30 anys, el president, després de ser acomiadat del seu treball, va decidir juntament amb altres periodistes tindre participacions d'un grup editorial que en aquella ocasió era minoritari. Les circumstàncies han portat al fet que ara tinga l'1,2% d'un grup editorial molt important espanyol i valencià".

Mata ha posat en valor l'"absoluta transparència" amb la qual creu que el propi Puig ha tractat aquest tema: "Tot se sap, perquè en la declaració de béns del president es diu els anys que ha tingut dividends i els que no ha tingut".

També s'ha mostrat a favor l'aprovació del decret de l'Institut Valencià de Finances, "una decisió ben presa que ha servit per a recuperar els diners". "Ara cal felicitar-se de la bona gestió de l'IVF, que ha permès recuperar el 30% del que va ser una altra estafa del PP", ha asseverat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento