Comunitat Valenciana

Ciutadans veu "molt trist que es vete" la seua participació en l'Orgull d'Alacant i denuncia "agressions" a militants

  • La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alacant i vicealcaldessa en l'Ajuntament de la capital provincial, Mari Carmen Sánchez, ha manifestat que "és molt trist que s'estiga vetant la participació" en les mobilitzacions de LGTBI "a una formació política que vol estar en els actes de l'Orgull com ha estat tots els anys". A més, ha denunciat que militants del partit han patit "agressions".

Així s'ha manifestat després d'assistir a l'hissat de la bandera LGTBI en la Subdelegació del Govern. Sánchez ha condemnat "totes les amenaces i coaccions" contra Cs o "contra uns altres", ha explicat la formació en un comunicat.

Així mateix, Sánchez ha denunciat que "a més de representants d'aquest col·lectiu, també militants de Cs han patit agressions que ja han sigut traslladades a la Policia". "Esperem que la Justícia actue i responga aquelles persones que utilitzen la violència contra el col·lectiu LGTBI en els tots els casos que per desgràcia s'ha han produït fins ara", ha manifestat.

Sánchez ha remarcat que "Ciutadans vol estar i estarà sempre del costat del col·lectiu LGTBI". "Ho ha demostrat aquests quatre anys en Les Corts, on hem lluitat pels seus drets", ha assegurat, abans de subratllar: "Ens fem responsables de les nostres polítiques".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento