Comunitat Valenciana

Detingut per amenaçar de mort el seu cap amb un arma de foc després de ser acomiadat: "Aquesta bala és per a tu"

  • Agents de la Guàrdia Civil de Picassent (València) han detingut un home de 40 anys per anar a casa del seu cap amb un arma de foc i amenaçar-ho de mort després de ser acomiadat de la seua ocupació. El detingut va mostrar una arma de foc i una bala al seu cap i ho va amenaçar dient-li "aquesta bala és per a tu".
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Nacional
CNP - Archivo
Imatge d'arxiu d'un cotxe patrulla de la Policia Nacional

La Guàrdia Civil de Picassent va rebre el 2 de juliol un avís informant que en un domicili de Xiva (València) s'havia personat un home amb un arma de foc i va amenaçar l'habitant de la vivenda, el seu cap, després de ser acomiadatt, ha explicat la Comandància de la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els agents van iniciar l'operació 'Serial', en col·laboració amb la Policia Local d'Alcàsser (València), i van aconseguir identificar el responsable dels fets delictius, per la qual cosa van establir un operatiu de cerca.

El dia després, els agents van localitzar i van detindre l'autor dels fets per un suposat delicte d'amenaces de mort i tinença il·lícita d'armes.

Després de dos registres practicats en la vivenda i un magatzem de l'autor dels fets, els agents van intervenir dos armes de foc, munició, grillons d'ús policial, fundes de carregador, diverses armes blanques i 62 telèfons mòbils.

L'autor dels fets va ser detingut en la localitat d'Alcàsser l'endemà que es produïren els fets. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instanica i Instrucció número 3 de Picassent.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento