Comunitat Valenciana

Cs demana solucions davant les "deficiències" de transport públic entre l'Horta Sud i València

  • Preguntaran al Consell per "les previsions per a dotar d'infraestructures dignes a aquesta àrea metropolitana".
  • Aquest dimarts el partit s'ha reunit amb els integrants de la Plataforma pel Transport Horta Sud.
Rodalies
Rodalies
Europa Press - Archivo
Rodalies

El grup parlamentari Ciutadans en les Corts Valencianes ha reclamat solucions davant les "deficiències" en el transport públic entre les poblacions de l'Horta Sud i València.

"La manca d'uns mitjans de transport de qualitat afecta la qualitat de vida especialment a Aldaia, Alaquàs, Xirivella, i alguns barris de Quart de Poblet i de Mislata", ha manifestat la diputada Mamen Peris en un comunicat.

Al seu juí, és "incomprensible que el trajecte, per exemple, entre Aldaia i València capital, de només set quilòmetres, tarde a realitzar-se més de 45 minuts en la línia de tren C3", ha assenyalat després de lamentar que aquest servei, a més, "compte amb freqüències molt limitades i un gran nombre de cancel·lacions al llarg del dia, la qual cosa genera gran incertesa entre els passatgers i que molts opten por deixar d'utilitzar-ho".

Després de la reunió mantinguda amb la Plataforma pel Transport Horta Sud, a la qual també han assistit els diputats Carlos Gracia i Patricia García, Peris ha anunciat que preguntarà al Consell per "les previsions per a dotar d'infraestructures dignes a aquesta àrea metropolitana de València".

Segons ha explicat la diputada, "existeix una línia d'autobús, que opera a través d'una concessió des de fa vint anys, però la licitació de la qual va caducar fa temps i requereix un nou concurs que, tot i els advertiments de la pròpia Unió Europea i d'existir una partida del pressupost autonòmic prevista per a açò, el Consell no ha iniciat".

"La Conselleria d'Infraestructures no pot seguir mirant cap a un altre costat, ha de solucionar aquest situació de manera urgent", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento