Comunitat Valenciana

Dos policies fora de servici auxilien a València una xica quan el seu nóvio la tenia agarrada del coll

  • Dos policies fora de servici van intervenir en la matinada del dissabte al diumenge per a auxiliar una jove a la qual la seua parella suposadament tenia agarrada del coll a València, segons han confirmat a Europa Press fonts policials.
COTXE PATRULLA DE LA POLICIA NACIONAL
COTXE PATRULLA DE LA POLICIA NACIONAL
POLICÍA NACIONAL - Archivo
COTXE PATRULLA DE LA POLICIA NACIONAL

Els fets van succeir sobre la 1.00 hores del diumenge en la zona de la Marina. Un dels agents, policia local de Burjassot, va sentir com un jove cridava una xica, per la qual cosa es va quedar observant el que estava passant per si era necessària la seua intervenció.

En eixe moment, segons les mateixes fonts, l'agent va veure com el xic agarrava del coll a la víctima, per la qual cosa va intervenir amb rapidesa per a evitar que l'agressió fora a més.

Es dona la circumstància que un altre agent, en aquest cas de la Policia Nacional, igualment fora de servici, va veure també els fets i es va acostar a ajudar, sense saber cap d'ells que pertanyien a cossos de seguretat.

Els policies van separar el presumpte agressor mentre que la víctima, que no va arribar a perdre la consciència, els explicava que, a més d'agarrar-la del coll, la seua parella havia arribat a mossegar-la. Els policies van donar l'alt en eixe moment a una patrulla de la Local que passava per allí i que es va fer càrrec del detingut, un home de 27 anys de nacionalitat espanyola al que se li atribueix un delicte de maltractaments.

En un moment determinat, el presumpte agressor va tractar d'acostar-se de nou a la víctima, d'uns 20 anys i igualment de nacionalitat espanyola, encara que els agents se'l van impedir. En una entrevista per separat amb tots dos, van afirmar ser parella i van assenyalar que havien discutit. La víctima va ser acompanyada a un centre de salut pels policies per a ser assistida de les lesions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento