Comunitat Valenciana

DreamHack es consolida com el major festival nacional d'esports i videojocs

  • La trobada va reunir el passat cap de setmana a més de 65.000 visitants en Fira València.
  • L'esdeveniment va comptar amb la major velocitat instal·lada en un festival d'esports a Espanya.
Dreamhack
Dreamhack
DREAMHACK
Dreamhack

El DreamHack València s'ha consolidat com el major festival nacional d'esports i videojocs i com un dels de referència del sector a nivell mundial, després de congregar més de 65.000 visitants, 3.000 participants en la seua zona LAN i la major velocitat instal·lada en un festival d'esports a Espanya, 20 gigues.

El de València ja havia aconseguit consolidar-se com un esdeveniment de referència durant aquests deu anys, però l'edició del 2019 marcarà un "punt d'inflexió", doncs en el seu desé aniversari el de la capital del Túria segueix sent el líder de festivals d'esports a Espanya i es posiciona "de manera ferma" entre els millors del món, ha assenyalat l'organització en un comunicat.

El festival ha transcorregut "amb total normalitat", complint horaris i les activitats establides i fent gaudir als visitants durant els quatre dies de l'esdeveniment, en el qual Besiktas va aconseguir la victòria en el major torneig femení de la història.

A més, el torneig de Counter Strike, Dreamhack ShowDown, era una de les principals novetats d'aquesta edició, en la qual 100.000 dòlars en premis feien del torneig la major competició per a dones de la història.

D'altra banda, DreamHack va apostar en aquest 2019 per una nova zona de clubs d'esports, pionera en tot el circuit internacional i ha sigut la primera parada que inicia aquesta nova zona. D'aquesta forma, Team Heretics, Team Formatge, Vodafone Giants, Levante O.D, València C.F o Crazy Crew van ser alguns dels equips participants.

Així mateix, la competició amateur i professional va tindre un paper destacat, amb un "ple absolut" per a gaudir del talent futur dels esports de jocs com League of Legends, Fortnite, CS:GO, Clash Royale, FIFA o PUBG.

Major de Rocket League

A més, València acollia per primera veure DreamHack Pro Circuit, el Major de Rocket League d'organització pròpia al costat de Psyonix. Els millors equips del món es van reunir en València per a disputar els 100.000 dòlars que es repartien en la competició. Vitality partia com a favorit després de guanyar el mundial fa uns dies, però finalment el París Saint-Germain (PSG) es va alçar amb el trofeu.

D'altra banda, en relació amb el shooter d'Ubisoft, València va atorgar una plaça a la millor competició mundial al costat de 75.000 dòlars a ROGUE, equip guanyador de la competició.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento