Comunitat Valenciana

Dos operaris moren després d'un corriment de terra quan estabilitzaven una muntanya a Aras de los Olmos

  • Dos operaris han mort aquest divendres per un despreniment de terra quan realitzaven en una grua treballs d'estabilització d'una muntanya en la carretera CV-363 en la localitat valenciana de Aras de los Olmos, segons han informat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències i de la Diputació de València, administració a la xarxa de la qual correspon la via.

El CICU ha rebut sobre les 11.25 hores d'aquest divendres un avís perquè s'havia registrat un despreniment en el vessant d'una

muntanya a Aras de los Olmos, on hi havia uns operaris

treballant amb una grua i ha bolcat.

Després de rebre l'avís, el CICU ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic, una altra del SAMU i un helicòpter medicalitzat de la Generalitat. L'equip mèdic d'aquest últim únicament ha pogut confirmar la mort de dos homes, les edats dels quals no s'han precisat.

Segons han concretat fonts de la Diputació a Europa Press, la carretera és la CV-363, de la xarxa de corporació provincial, que uneix el llogaret de Losilla de Aras de los Olmos amb la Pobla de Sant Miquel, al Racó d'Ademús.

Els operaris morts pertanyen a una subcontracta de l'empresa encarregada de la demarcació de Villar, que havia sigut requerida per a dur a terme una tasca específica per a la qual es necessitava un treball en altura per a estabilitzar la muntanya, que ha patit un despreniment.

Segons ha informat en un comunicat l'Ajuntament d'Aras de los Olmos, el despreniment de terres ha sigut la causa del bolcat de la grua, en l'interior de la qual es trobaven els dos operaris, i que s'ha precipitat per un vessant de 40 metres d'altura, amb el resultat de la mort de tots dos treballadors, ja en el terme d'Arcos de las Salinas, fronterer amb el llogaret de Losilla.

Des del Consorci Provincial del Bombers s'han desplaçat efectius del parc voluntaris de Titagües, membres del parc de l'Eliana i el Grup de Rescat a Altura (GERA).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento