Comunitat Valenciana

Ribó, "segur" que "entre aquesta setmana i la que vé" hi haurà "acord" de govern a València entre Compromís i PSPV

  • L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), s'ha mostrat aquest dijous "segur" que "entre aquesta setmana i la que vé" s'arribarà a "un acord" de govern municipal entre Compromís i el PSPV per a dirigir la ciutat entre 2019 i 2023. Així, ha dit que espera i demana que s'aconseguisca un consens i ha manifestat la "voluntat" de la seua coalició de "treballar per açò" des del "respecte als resultats electorals", que van donar 10 edils a Compromís i 7 als socialistes.
L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), després de la seua reelecció com a primer edil.
L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), després de la seua reelecció com a primer edil.
AYUNTAMIENTO DE VALENCIA
L'alcalde de València, Joan Ribó (Compromís), després de la seua reelecció com a primer edil.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de saludar als membres del cor 'Les Veus de la Memòria' de l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer de València, preguntat per si hi ha esperances per a conformar un govern de coalició en la ciutat després que les negociacions entre la seua formació el PSPV hagen quedat parades aquesta setmana.

"Per descomptat que hi ha esperança", ha respost el primer edil, que ha agregat: "espere, demane i treballarem perquè hi haja un acord". "És evident que en aquests moments no hi ha acord però nosaltres anem a treballar" per açò, ha insistit, després del que ha subratllat que cal tindre "clar" que "el temps s'acaba".

Així, s'ha referit al ple d'organització de la nova corporació local previst per al pròxim 17 de juliol, en el qual s'han de ratificar qüestions com el repartiment de delegacions municipals, els assessors de cada grup, la representació en diferents òrgans depenents del consistori i la revisió dels sous, i a la sessió ordinària del dia 31.

En aquest punt l'alcalde ha manifestat el seu convenciment que en uns dies s'aconseguirà l'acord de govern. "Espere i estic segur que entre aquesta setmana i la que vé arribarem a un acord. Eixa és la voluntat de Compromís i nosaltres anem a treballar per açò des de, per descomptat, el respecte als resultats electorals", ha precisat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento