Comunitat Valenciana

Oltra (Compromís) espera que hi haja acord per a la investidura de Sánchez: "Queden vint dies per a dialogar i escoltar"

  • La vicepresidenta de la Generalitat Valenciana i líder de Compromís, Mónica Oltra, ha confiat que d'ací al 22 de juliol hi haja un acord que permeta la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern. "I per a això queden vint dies, per a parlar, seure's, dialogar i escoltar i que la investidura isca a la primera".
Mónica Oltra atén als mig
Mónica Oltra atén als mig
EUROPA PRESS
Mónica Oltra atén als mig

Així ho ha asseverat Oltra, abans de participar en la taula redona 'Leadership DNA' sobre la igualtat de gènere, a preguntes dels mitjans després que la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, haja fixat el debat d'investidura del president del Govern en funcions i candidat del PSOE a la reelecció, Pedro Sánchez, per als pròxims 22 i 23 del present mes de juliol.

La vicepresidenta del Consell ha subratllat que és necessari que es conforme l'Executiu central perquè "tenim molt a fer". "Per descomptat nosaltres tenim molts projectes; fa falta un pressupost, perquè s'està governant encara amb el del PP, i cal tindre uns PGE que posen en el centre les persones, que siguen socials, mediambientals, (amb accions) per a la lluita contra l'emergència climàtica", ha enumerat.

"I tot això -ha continuat- necessita que hi haja un Govern prompte, que tinga iniciativa i que les polítiques responguen a allò que les persones van dir molt clarament en les urnes el 28 d'abril".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento