Comunitat Valenciana

Els ministres Celaá i Duque inauguren aquest dilluns a València els Campus Científics d'Estiu 2019

  • Isabel Celaá, ministra en funcions d'Educació i Formació Professional, i Pedro Duque, ministre en funcions de Ciència, Innovació i Universitats, inauguren el dilluns, 1 de juliol, els Campus Científics d'Estiu amb una visita als campus de la Universitat de València (UV) i la Politècnica de València (UPV).

A la inauguració assisteixen Mavi Mestre, rectora de la UV; Francisco José Mora, rector de la Politècnica; Joan Ribó, alcalde de València; Vicent Marzà, conseller d'Educació, Cultura i Esport, i Carolina Pascual, d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

En els Campus Científics d'Estiu, un total de 1.552 joves de quart curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) i primer de Batxillerat realitzen una immersió en un projecte d'investigació en una de les 13 universitats que participen en el programa.

La inauguració d'aquest programa se celebra el dilluns, a partir de les 10.30 hores, en l'aula 'S314' de l'aulari sud del campus de Tarongers de la Universitat de València, avancen les institucions acadèmiques en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento