Comunitat Valenciana

Detingut un jove acusat d'abusar sexualment d'una dona a la qual va seguir pel parc d'Aiora de València

  • VALÈNCIA, 26 (EUROPA PRESS)
Agent de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
Agent de la Policia Local de València en imatge d'arxiu
POLICÍA LOCAL VALÈNCIA - Archivo
Agent de la Policia Local de València en imatge d'arxiu

Agents de la 7ª Unitat de Districte Marítim de València van detindre dissabte passat a la nit un jove de 19 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals contra una dona de 30, a la qual suposadament va seguir pel parc d'Aiora. L'arrestat va assegurar que es va entropessar mentre usava el mòbil i va caure al costat de la denunciant, a la qual va arribar a tocar les seues natges "involuntàriament".

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, la Sala del 092 va rebre sobre les 05.45 hores un requeriment perquè una patrulla es dirigira al lloc on presumptament hi havia una dona refugiada en un portal en haver sigut víctima d'abusos sexuals per part d'un jove d'uns 18 o 20 anys.

Una vegada personats en el lloc, els agents van observar un jove que reunia característiques similars a les aportades per la víctima, caminant darrere d'una dona "a molt escassa distància", mentre ella mantenia una actitud "vigilant i temorosa".

Després d'entrevistar-se amb la dona, va manifestar que no coneixia de res a l'home que la seguia i que portava una estona caminant darrere d'ella "a escassos metres".

Després de localitzar l'home, els agents li van preguntar si havia tingut algun incident amb alguna dona i va reconéixer que sí, que mentre caminava usant el telèfon mòbil, "es va entropessar i va caure al costat d'una xica arribant a tocar les seues natges involuntàriament", d'acord amb la seua versió dels fets.

Quan es van entrevistar amb la víctima, no obstant açò, els va manifestar que estava creuant el parc d'Aiora sobre les 05.20 quan li va començar a seguir un jove que "va accelerar el pas" fins a acostar-se a ella, per la qual cosa es va posar "nerviosa" i va cridar el 112 perquè algú li acompanyara fins a arribar a casa.

Així mateix, va manifestar que l'home estava a "molt poca distància" d'ella quan es va abalançar i li va tocar les natges amb les dos mans, i es va riure quan ella va cridar que li soltara. El jove, d'acord amb la declaració de la víctima, es va quedar en la vorera mirant-li mentre ella es va ficar en el seu portal. La patrulla li va informar dels tràmits a seguir per a presentar denúncia indicant que ho faria en breu.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento