Barceló obri una ronda de contactes amb els sindicats de sanitat per a reprendre el diàleg en el nou mandat
Barceló obri una ronda de contactes amb els sindicats de sanitat per a reprendre el diàleg en el nou mandat I. CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo

Barceló ha indicat que des de la seua arribada a aquest departament autonòmic ha dit que "el diàleg amb tots els agents socials és l'inici per a dur a terme grans projectes".

"Per açò és important que treballem junts en el principal repte de mantindre la millor sanitat universal pública, eliminant qualsevol tipus de desigualtat i facilitant l'accés a tota la ciutadania", ha destacat la consellera.

Ana Barceló s'ha reunit amb la representant de la Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris de CCOO-PV, Rosa Atienza, amb la finalitat de dialogar sobre els reptes sanitaris marcats per a millorar la qualitat del sistema sanitari.

Així mateix, ha rebut la representant del sindicat d'Infermeria Satse Mª Luz Gascó, i s'ha reunit amb Rafael Cantó, Daniel Matoses i Alicia Torres del CSIF.

La titular de Sanitat Universal i Salut Pública ha rebut també

representants de la Confederació Estatal de Sindicats Mèdics CV- Sindicat de Tècnics d'Infermeria (CESMCV-SAE) Andrés Cánovas i Soraya Beltrán. Al llarg de la setmana, Ana Barceló mantindrà reunions amb els sindicats UGT i Intersindical.

"Des del departament sanitari seguirem realitzant un important esforç per a millorar l'Atenció Primària com a porta d'accés a la sanitat pública valenciana. El nostre compromís és acostar l'atenció sanitària a tota la ciutadania i continuarem treballant en eixa línia", ha exposat la consellera.

Consulta aquí más noticias de València.