Comunitat Valenciana

Decathlon obri el seu primer 'City' en el centre de València

  • Decathlon ha inaugurat aquest divendres la seua primera botiga 'City' en el centre de València, en el carrer Jorge Juan 15, amb el que suma nou establiments en la província i 20 a la Comunitat Valenciana. Pretén acostar els beneficis de l'esport com en "punt de referència" per als esportistes del centre de la ciutat.
València.- Decathlon obri el seu primer 'City' en el centre de València
València.- Decathlon obri el seu primer 'City' en el centre de València
DECATHLON
València.- Decathlon obri el seu primer 'City' en el centre de València

Compta amb una superfície de 400 metres quadrats dedicats íntegrament a l'exposició i venda de material esportiu. Un total d'11 col·laboradors "apassionats per l'esport" ofereixen assessorament als usuaris en les més de 110 disciplines esportives disponibles entre la botiga física i el canal online, detalla la firma en un comunicat.

L'equip de Decathlon City València arranca aquesta etapa "amb la il·lusió de treballar dia a dia per a convertir la botiga en l'epicentre de l'esport en la ciutat", per al que els col·laboradors disposen de 'smartphones' per a oferir als usuaris atenció especialitzada. Igual que en la resta de botigues de la marca, l'oferta es completa amb el canal online.

Com a novetat a València, si la botiga no disposa d'un article, el client podrà passar a arreplegar-ho allí eixa mateixa vesprada si la comanda ho realitza al matí, o l'endemà si s'ha fet a la vesprada, sense despeses d'enviament".

En aquesta línia, el director de l'establiment, José María Ramos, destaca el compromís de presentar un servici omnicanal per a fer accessible l'esport al major nombre de persones. Decathlon ofereix la possibilitat de realitzar comandes online des de les seues botigues, amb l'oferta de productes i servicis de la web, i triar el mètode d'entrega: 'clica i arreplega' en menys d'una hora, a domicili en dos hores de dilluns a dissabte o recollida en més de 3.000 punts.

Sobre la base de la política de desenvolupament sostenible de l'empresa, el nou establiment de València compta amb l'última tecnologia en il·luminació LED, amb la qual reduirà el consum d'electricitat en un 65%, i sistemes d'encès que afavoreixen el màxim aprofitament de la llum natural. També disposa de màquines de clima d'última generació i sistemes de control d'aigua per a garantir un nivell de consum més eficient.

L'horari d'obertura de Decathlon City València és de 10 a 22 hores de dilluns a dissabte i d'11 a 21 els diumenges.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento