Comunitat Valenciana

El PP ofereix pactes al futur govern "per a recuperar la senda del progrés i el creixement econòmic" a Castelló

  • La portaveu del Grup Municipal Popular en l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, ha afirmat que la ciutat necessita "tornar a la senda de la moderació i l'estabilitat per a recuperar la senda del progrés i el creixement econòmic". Per aquest motiu, ha oferit els set regidors del seu grup al futur govern municipal per a "aconseguir pactes des de la sensatesa per a benefici del conjunt dels castellonencs".
Castelló.- El PP denuncia l'ús 'partidista i sectari' que 'fa Compromís del Teatre Principal'
Castelló.- El PP denuncia l'ús 'partidista i sectari' que 'fa Compromís del Teatre Principal'
GRUPO MUNICIPAL POPULAR - Archivo
Castelló.- El PP denuncia l'ús 'partidista i sectari' que 'fa Compromís del Teatre Principal'

"Venim d'una legislatura marcada pel radicalisme i el sectarisme, i una minoria no pot imposar el seu criteri i el seu pensament únic a la majoria", ha assenyalat Carrasco. Els 'poulars' aposten per buscar "grans consensos" en els temes clau de la ciutat. "Així s'ho vaig dir a la candidata del PSOE a l'alcaldia i alcaldessa en funcions, Amparo Marco, el dia que vam mantindre una reunió de treball", ha afegit la portaveu 'popular'.

Carrasco ha fet aquestes declaracions després de reunir-se els set membres del nou grup municipal 'popular', que ja han arreplegat la seua credencial de regidors i han registrat la documentació en Secretaria perquè puguen prendre possessió de la seua acta en el ple de constitució de la nova corporació municipal de l'Ajuntament de Castelló, prevista per a dissabte que ve, 15 de juny, a les 12.00 hores.

La portaveu dels 'populars' ha destacat que "som el segon partit amb major respatler social en la ciutat de Castelló i, clarament, el principal partit de l'oposició", i ha afegit que compten amb 17.603 suports, "per la qual cosa demanem que no es governe d'esquena als castellonencs".

"L'interés general està per damunt de les sigles polítiques i anem a prioritzar l'estabilitat i el desenvolupament aquesta gran ciutat perquè la seua capitalitat siga tinguda en compte amb caràcter general", ha insistit. Així mateix, també ha avançat que no van a renunciar a ser "ferms" en la seua oposició, "com ens han demanat els castellonencs, i anem a estar vigilants per a fiscalitzar la gestió del nou equip de govern".

COL·LABORACIÓ I LLEIALTAT

"La col·laboració política i lleialtat institucional serà màxima, però anem a ser implacables amb aquelles qüestions que perjudiquen els veïns", ha remarcat. Carrasco s'ha mostrat "orgullosa" del treball realitzat en els quatre anys com a oposició, així com també de les persones que han integrat la candidatura en les passades municipals.

En aquest sentit, ha apel·lat a seguir treballant en la mateixa línia, "units i des del minut un, per a seguir mantenint un contacte directe amb els castellonencs, conéixer quals són les seues necessitats i ser útils en la defensa dels seus interessos. El meu despatx, com ha ocorregut en aquests últims quatre anys, va a seguir estant en el carrer", ha declarat Begoña Carrasco.

"Anem a ser l'altaveu dels veïns. Estem al seu servei i a la seua disposició, i seguirem defenent els seus interessos en qüestions tan importants com el Pla General, el model de creixement econòmic o les infraestructures productives, sanitàries i educatives que estan pendents, perquè en la legislatura que acaba d'acabar no s'ha fet absolutament gens", ha recordat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento