Compromís proposa iniciar el pròxim dimecres les negociacions amb el PSPV per al futur govern de la Nau
Compromís proposa iniciar el pròxim dimecres les negociacions amb el PSPV per al futur govern de la Nau COMPROMÍS PER VALÈNCIA - Archivo

En un comunicat, des de Compromís han assenyalat que s'han posat aquest divendres en contacte amb representants del PSPV per a començar la setmana que vé les negociacions. Just aquest dijous, els socialistes van instar la coalició a celebrar a principis de la setmana que vé una "primera trobada" per a "donar passos en la negociació" i "començar a decidir el programa".

La Comissió Executiva de Compromís nomenarà dimarts que ve les quatre persones que integraran la comissió negociadora de la coalició per a abordar, en primer lloc, un programa de govern comú amb el PSPV.

L'Executiva de Compromís tindrà lloc al llarg de la vesprada del dimarts i, a més de nomenar les persones representants de la coalició, també assentarà les bases sobre les quals girarà el posicionament de Compromís.

Compromís ha proposat començar aquestes negociacions per a la conformació d'un govern de coalició estable, sobre unes bases comunes que permeten "portar avant polítiques de progrés per a la ciutat, que avancen en matèria d'igualtat, amb un posicionament de defensa dels interessos de la ciutat, i en clau de sostenibilitat".

Així, tal com es va produir en 2015, Compromís proposa que les respectives comissions negociadores de la pròpia coalició i del PSPV, comencen per abordar aquest programa de govern, per a després desenvolupar la forma com s'ha d'implementar i, finalment, les persones que assumiran les diferents responsabilitats de govern.

Consulta aquí más noticias de València.