Comunitat Valenciana

El PSPV celebra l'"èxit electoral rotund" que li permet ser "força hegemònica" a la Comunitat Valenciana

  • El secretari d'Organització del PSPV, José Muñoz, ha celebrat el "èxit electoral rotund" aconseguit pel partit en les eleccions europees i locals d'aquest diumenge, que li permet ser "força hegemònica en tota la Comunitat".
26M.- El PSPV Celebra El 'Èxit Electoral Rotund' Que Li Permet Ser 'Força Hegemònica' A La Comunitat
26M.- El PSPV Celebra El 'Èxit Electoral Rotund' Que Li Permet Ser 'Força Hegemònica' A La Comunitat
PSPV
26M.- El PSPV Celebra El 'Èxit Electoral Rotund' Que Li Permet Ser 'Força Hegemònica' A La Comunitat

"Per majories absolutes, per l'increment en el nombre de regidors, som un partit que li traiem 120.000 vots al segon partit, que és el PP, i després de 28 anys el PSOE ha tornat a ser la força més votada a la Comunitat Valenciana", ha indicat en declaracions als mitjans per a valorar el resultat d'aquest 26M.

Al seu juí, amb les dades d'aquest diumenge "es vé a confirmar que aquest cicle electoral que va començar el 28A amb un magnífic resultat tant amb Pedro Sánchez com amb Ximo Puig, es consolida en el vot europeu i municipal".

Ha subratllat que en les europees el Partit Socialista ha augmentat en 400.000 vots i deu punts, mentre que en les municipals "després de 28 anys torna a ser la força hegemònica en tota la Comunitat", on han aconseguit superar els 2.000 regidors electes i és el partit amb més majories absolutes.

Muñoz ha posat en valor el manteniment de les alcaldies de ciutats "molt importants" i fins i tot reforçant-les, i ha citat els casos de Castelló i Elx.

A València capital, ha indicat, "s'ha pogut mantindre un govern d'esquerres precisament per la fortalesa del PSOE, a diferència del que ha ocorregut en altres llocs com Barcelona o Madrid, on s'han perdut els governs de progrés". "Ací -ha insistit- eixa força del PSOE ha fet que es mantinguera la ciutat en mans de l'esquerra".

DIPUTACIONS

Així mateix, en el cas de les diputacions, José Muñoz ha celebrat que eixe bloc progressista manté la de València i també, segons les dades que disposen, aconsegueixen recuperar la de Castelló: "És una notícia que podem qualificar d'històrica perquè la Diputació de Castelló va ser on es va assentar el poder del PP amb Carlos Fabra".

Per açò, considera que "per als socialistes que han estat tant de temps barallant contra eixe model corrupte de fer política ha sigut un triomf històric".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento