Ribó exigeix a Ayuso que rectifique: "Els madrilenys no mereixen una candidata del seu baix nivell"
Ribó exigeix a Ayuso que rectifique: "Els madrilenys no mereixen una candidata del seu baix nivell" PP

"Els madrilenys no mereixen una candidata del seu baix nivell", ha manifestat en un missatge en el seu compte de Twitter el també candidat de Compromís a la reelecció com a alcalde de València aquest 26M.

La 'popular' va realitzar aquesta afirmació al desembre com a secretària de comunicació del PP, en una entrevista en 'esRadio' amb Federico Jiménez Losantos, advertint sobre un front populista que vol acabar amb tot a Espanya, amb el concepte que Espanya mereix la pena perquè els joves senten que és un país de pandereta". Aquesta setmana ha recuperat les declaracions la diputada de Podem en l'Assemblea de Madrid Clara Serra.

Sobre aquest tema, Ribó ha instat Díaz Ayuso al fet que demane perdó "públicament a tots els valencians" i ha reclamat una rectificació global per part del PP. "El pitjor que va viure València va ser l'era de '#corruPPción' i saqueig a les mans del PPCV", ha emfatitzat en el 'tuit'.

També han rebutjat aquest dimecres les paraules de la candidata del PP el president de la Generalitat en funcions i líder del PSPV-PSOE, Ximo Puig, i la candidata socialista a l'Alcaldia de València, Sandra Gómez.

El primer ho ha titlat de "molt lamentable" i ha advertit que no ho permetran i la segona ha criticat que el PP "tinga precisament que parlar malament de València quan han escrit les pitjors pàgines de la seua història". "Els valencians no mereixem representants ni partits que taquen el nom de la nostra ciutat", ha reivindicat l'aspirant a alcaldessa.

Consulta aquí más noticias de València.