Comunitat Valenciana

Quirónsalud obrirà un nou centre "d'última generació" a Alacant

  • El nou Centre Mèdic Quirónsalud Alacant obrirà les seues portes dilluns que ve, 27 de maig, i es pot sol·licitar cita ja a partir de hui dilluns en la pràctica totalitat de les especialitats mèdiques, proves diagnòstiques, laboratori i urgències generals, pediàtriques i ginecològiques.
Quirónsalud obrirà un nou centre a Alacant el pròxim 27 de maig
Quirónsalud obrirà un nou centre a Alacant el pròxim 27 de maig
QUIRÓNSALUD
Quirónsalud obrirà un nou centre a Alacant el pròxim 27 de maig

Quirónsalud Alacant és un centre sanitari metge privat d'alta resolució, pertanyent al Grup Quirónsalud, present en 13 comunitats autònomes amb més de 100 centres. És "líder en la sanitat privada, acostant-se a les persones des de l'experiència i la innovació, per a oferir a cada pacient el tracte més personalitzat", destaca la firma en un comunicat.

El Centre Mèdic Quirónsalud Alacant, afegeixen, està orientat a cura de la salut entesa com a prevenció, diagnòstic, tractament i educació sanitària del pacient. Un centre hospitalari digital "d'última generació, concertat amb les principals companyies d'assegurances i la vocació d'oferir una atenció integral, individualitzada i de qualitat en busca de el benestar de pacient i dels seus familiars", recalquen.

Així, el centre disposa d'un servei de diagnòstic per la imatge amb l'última tecnologia per a prestar la millor assistència al pacient, comptant amb un equips de rajos x, ecografia ginecològica diagnòstica 5D, ecocardiografia (transesofàgica i transtoràcica), rehabilitació cardíaca i

monitoratge domiciliari als pacients amb dispositius cardíacs, proves d'esforç esportiva amb consum d'oxigen, holter ECG, diagnòstic precoç d'arítmies fins el 72 hores, TAC 3D dental i 2 sales d'endoscòpies.

A més, comptarà amb una ressonància magnètica (disponible en 2020) que oferirà "una qualitat d'imatge excepcional" del cos humà gràcies a un programari d'última generació.

L'edifici compta amb lluminositat i amplis espais en totes les seues àrees, dotat de l'última tecnologia. Igualment, disposa d'un directori digital integrat amb el sistema, que s'actualitza de forma automàtica, per a incloure els doctors que estiguen passant consulta a cada moment i un sistema de gestió de torns per a evitar que es produïsquen esperes.

NOU PERSONAL

Ja s'han incorporat a Quirónsalud Alacant més de cent professionals de diferents departaments i àrees. El nou personal, que s'incrementarà abans de final d'any, ha rebut formació sobre el Grup Hospitalari i ha realitzat activitats grupales per a la seua ràpida adaptació.

El Centre Mèdic Quirónsalud Alacant se suma als set que ja funcionen a la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento