Comunitat Valenciana

Detingut a Denia un jove després de fracturar els aparadors de dos establiment per a robar

  • Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Dénia un jove de 30 anys acusat de cometre presumptament dos delictes de robatori amb força en escasses hores trencant l'aparador dels establiments, segons ha informat la Comissaria provincial en un comunicat.
Alacant.- Succés.- Detingut en Denia un jove després de fracturar els aparadors de dos establiment per a robar
Alacant.- Succés.- Detingut en Denia un jove després de fracturar els aparadors de dos establiment per a robar
CNP
Alacant.- Succés.- Detingut en Denia un jove després de fracturar els aparadors de dos establiment per a robar

Els fets van succeir la matinada del dimecres quan una patrulla va observar el cristall de l'aparador d'un establiment de telefonia totalment fracturat i l'alarma sonora encesa.

Els agents van donar l'avís a la resta d'indicatius policials per a localitzar el presumpte autor. Mentre diverses patrulles intentaven localitzar el responsable, una telefonada a la Sala Operativa del 091 d'un ciutadà, indicava als agents haver sigut testimoni del succeït i va aportar les característiques del presumpte autor i direcció de fugida.

Aquesta descripció va permetre als agents localitzar el presumpte autor, qui presentava una ferida recent en la seua mà dreta, probablement fruit del trencament del cristall de l'establiment, segons les mateixes fonts.

Els agents van comprovar que en l'interior de l'establiment hi havia un bloc de formigó utilitzat per a separar les tanques metàl·liques de la via pública, que pel que sembla va ser l'objecte utilitzat per a fracturar el cristall. Així mateix, van trobar una borsa de lona amb la qual presumiblement arreplegaria els efectes sostrets de l'interior.

Després d'inspeccionar l'interior de l'establiment, els agents van comprovar que existia una zona tancada amb porta metàl·lica, que presentava també diversos danys, encara que el presumpte autor no va arribar a fracturar-la.

Després de la seua detenció, els agents van descobrir entre les seues pertinences un telèfon mòbil que figurava sostret uns dies abans en una botiga de telefonia de València amb similar modus operandi.

ROBATORI EN EMPRESA DE TELEFONIA

Escasses hores després de la detenció, els agents van rebre una denúncia del gerent d'una altra empresa de telefonia, en la qual manifestava haver patit un robatori durant la matinada en un dels seus establiments comercials.

Els agents van revisar les imatges arreplegades en les càmeres de seguretat de l'establiment i van comprovar que es tractava de la mateixa persona. Pel que sembla, el detingut va amagar sota el seu vehicle un bloc de formigó amb el qual més tard va trencar l'aparador de l'establiment.

En l'escorcoll practicat en el seu domicili, els agents van intervindre un altre telèfon mòbil que es trobava sostret d'una botiga de telefonia de València, on els presumptes autors van sostraure 11.000 euros, segons les mateixes fonts.

El detingut, acusat de cometre presumptament dos delictes de robatori amb força, serà posat aquest divendres a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de Dénia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento