Comunitat Valenciana

Detingut un home per escopir i tractar d'agredir un metge del General d'Alacant que no li va fer una recepta

  • Agents de la Policia Nacional han detingut un home acusat d'escopir i intentar agredir un metge d'Urgències de l'Hospital General d'Alacant perquè es va negar a fer-li una recepta i a dos vigilants de seguretat que van intervenir en l'incident, segons ha informat la Comissaria en un comunicat.
Alacant.- Successos.- Detingut un jove per escopir i tractar d'agredir un metge del General que no li va fer una recepta
Alacant.- Successos.- Detingut un jove per escopir i tractar d'agredir un metge del General que no li va fer una recepta
CNP
Alacant.- Successos.- Detingut un jove per escopir i tractar d'agredir un metge del General que no li va fer una recepta

El suposat agressor, de 36 anys i nacionalitat espanyola, va ser localitzat i detingut en un control rutinari en l'Estació d'Autobusos d'Elx, des d'on pretenia abandonar la ciutat. En ser identificat, els policies van comprovar que estava sent buscat en relació una investigació que s'estava tramitant en la Comissaria de Districte Nord d'Alacant.

Uns dies abans, l'home s'havia personat en el Servici d'Urgències de l'Hospital General Universitari d'Alacant, on va exigir al facultatiu que li estava atenent una recepta per a una medicació que el professional li va negar, al no poder subministrar-li-la.

Davant tal negativa, segons la Policia, es va comportar "de manera extremadament violenta" i va arribar a amenaçar el metge amb agredir-li, abalançant-se sobre ell. En un moment donat, a més va escopir en la cara al doctor. La víctima va haver de cridar el servici de seguretat de l'hospital i van ser necessaris dos vigilants per a aconseguir tranquil·litzar al suposat agressor.

Posteriorment, a l'Hospital es va personar una patrulla de la Policia Nacional que va recaptar les dades del pacient. El metge va ser citat en la Comissaria Nord d'Alacant on va prestar declaració.

Després de la compareixença, els agents van centrar els seus esforços a localitzar el presumpte agressor per a procedir a la seua detenció com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat, ja que els professionals de la sanitat pública estan considerats funcionaris públics quan exerceixen les seues funcions en l'àmbit de la sanitat i l'educació.

El detingut, acusat d'un delicte d'atemptat a funcionari públic, va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Elx que li va posar en llibertat amb càrrecs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento