Comunitat Valenciana

Cantó (Cs) assenyala que seran "molt combatius" des del primer dia davant d'un PP "sonat" i un tripartit "nefast"

  • El líder i síndic de Ciutadans (Cs) a Les Corts, Toni Cantó, ha assenyalat aquest dijous que van a ser "molt combatius" des del primer dia en aquesta legislatura per a "exercir el lideratge de l'oposició" davant d'un PP que "està sonat i que diu una cosa i l'endemà la contrària" i davant un tripartit que és "nefast per als valencians".
Cantó assenyala que seran 'molt combatius' des del primer dia enfront d'un PP 'sonat' i un tripartit 'nefast'
Cantó assenyala que seran 'molt combatius' des del primer dia enfront d'un PP 'sonat' i un tripartit 'nefast'
CS
Cantó assenyala que seran 'molt combatius' des del primer dia enfront d'un PP 'sonat' i un tripartit 'nefast'

Cantó, en declaracions als mitjans abans de la Constitució de la X Legislatura de les Corts, ha assenyalat que està "molt feliç d'haver tornat a casa" i "molt content de poder treballar amb aquest equipàs" del seu grup parlamentari.

Així, ha insistit que està "molt orgullós" del seu equip i s'ha mostrat "molt segur" de "la tasca d'oposició" que exerciran i que "necessiten els valencians". "Així que amb molta il·lusió i amb moltes ganes de començar el treball", ha recalcat.

Cantó ha constatat que és un parlament molt fragmentat com ho és "la política que vé" i sobre aquest tema ha destacat que "per fortuna l'època del bipartidisme s'ha acabat". En eixe sentit, ha assenyalat que encara que "en moltes coses en les quals el PSOE i el PP es posen d'acord", ha assenyalat que és "bo" que partits nous com ho és Cs i amb "gent que sap el que és obrir una empresa s'ocupen de solucionar els problemes dels valencians".

Així mateix, respecte a l'absència de Vox en la Mesa, ha insistit que està "lleig" perquè, segons ha afirmat, "es pot fer" si "s'haguera arribat a un acord entre cavallers perquè estigueren presentes totes les forces polítiques".

En eixe sentit, ha lamentat que Podem que "pareix ser" que els ha "impedit" presentar una dona a la Mesa per a respectar els criteris de paritat. "Podem està dictant-li ja al tripartit valencià el que ha de fer, no solament en impedir-nos que Mamen Peris estiguera en la Mesa, sinó obligant que siguen ells els que estiguen a pesar de ser els que menys vots tenen", ha lamentat.

"Estàs dictant la política a un tripartit que ja era populista i nacionalista i que ara amb Podem serà un desastre per als valencians", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento