Comunitat Valenciana

El jove atropellat en la V-30 dissabte anava amb un pot de pintura i s'havia quedat ressagat del seu grup

  • El jove de 14 anys que va morir durant la nit del dissabte després de ser atropellat per un cotxe quan caminava per la calçada de la V-30, a l'entrada a la ciutat de València, anava amb un pot de pintura i s'havia quedat ressagat del grup amb el qual estava, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores de la investigació.

L'accident va ocórrer quan la víctima transitava per la calçada en el quilòmetre 3 de la V-30, en el seu enllaç amb la V-31. El jove anava amb un pot de pintura, en una zona propera al nou llit del riu Túria, on se solen fer grafitis.

Un turisme que circulava cap a l'A-7 el va atropellar i, com a conseqüència, l'adolescent va morir. A més, sis persones van haver de ser ateses per crisis d'ansietat després de l'accident, algunes d'elles familiars de la víctima. El conductor del turisme va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues que se li van realitzar.

"PERILL INTRÍNSEC"

En relació a aquest succés, el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, preguntat per què missatge traslladaria als joves per a evitar aquest tipus de sinistres, ha assenyalat que aquestes són unes activitats que "comporten semblant perill perquè suposa sobrepassar una autovia on la circulació és ràpida", per la qual cosa és una situació que "genera molt de perill intrínsec".

El delegat, que ha participat en l'acte commemoratiu del 175 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil, ha demanat als joves que no posen "en perill les seues vides" en una època en la qual hi ha espais culturals i activitats en ajuntaments i institucions que "permeten disposar de fòrums on manifestar la lliure expressió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento