Comunitat Valenciana

Sp-Berner, proveïdora de Mercadona, tanca 2018 amb 159 milions de facturació i un 4,6% més en volum de negoci

  • Sp-Berner, empresa dedicada a la fabricació de plàstics industrials i per al consumidor, ha tancat 2018 amb una facturació de 159 milions d'euros, un benefici abans d'impostos de 12,8 milions, un Ebitda de 23,5 milions d'euros i un increment del 4,6 per cent en volum de negoci.
Sp-Berner tanca 2018 amb una facturació de 159 milions i amb un 4,6% més en volum de negoci
Sp-Berner tanca 2018 amb una facturació de 159 milions i amb un 4,6% més en volum de negoci
SP BERNER - Archivo
Sp-Berner tanca 2018 amb una facturació de 159 milions i amb un 4,6% més en volum de negoci

L'empresa valenciana, proveïdora especialista de Mercadona, fabrica més de 1.000 referències per a 46 països, segons ha explicat en un comunicat. Així mateix, en 2018 ha realitzat una inversió global de 20 milions d'euros en l'adquisició i engegada d'un nou magatzem logístic de 60.000 metres quadrats a Paterna (València), al costat de les inversions en equipament d'última generació i en R+D+i.

Des de l'any 2013, l'empresa ha invertit quasi cent milions d'euros per a aconseguir els seus objectius de protecció del medi ambient, d'innovació en productes, generació de marques pròpies en mobiliari exterior i creixement internacional.

La "primordial inversió" ha sigut per al 'recycling' (economia circular), per la qual cosa ha implementat en la seua planta d'Aldaia (València) "tecnologia capdavantera".

El CEO de Sp-Berner, Julián Escarpa, ha detallat que en la companyia aposten per la innovació i la sostenibilitat des dels seus inicis, perquè creuen en els beneficis del reciclatge en la producció. "En 2016 decidim desenvolupar una línia de jardí totalment sostenible: el set Miami. Aquest exemple d'iniciativa sostenible ens va portar a rebre el Premi EPRO europeu al Millor Producte de Plàstic Reciclat", ha destacat.

L'objectiu de la companyia per al pròxim exercici és aconseguir reciclar 35.000 tones de plàstic, la mateixa quantitat de quilos que transforma cada any.

Les adquisicions també han suposat inversions "importants" com la compra de la companyia italiana Shaf, marca que comercialitza els seus mobles de jardí, així com la creació d'una nova planta per a dentals a Aldaia.

En l'àmbit internacional, en aquests moments el 30% de la producció es dedica a l'exportació, sent Europa el principal client seguit de la Xina, les dos Amériques i Àfrica del Nord.

67 NOUS LLOCS DE TREBALL

D'altra banda, l'empresa ha engegat un programa d''Empresa saludable' amb ioga, pilates i fruita fresca en el treball i ha dedicat quasi 11.000 hores de formació a les seues més de 900 empleats que té distribuïts en les seues cinc plantes.

En 2018 es van crear 67 nous llocs de treball, dels quals onze pertanyien al programa 'Luna', que té l'objectiu de captar i retindre talent i "dona l'oportunitat a recentment llicenciats de treballar en una gran empresa i formar-los com els futurs líders de la companyia".

La companyia, amb 900 treballadors, s'ha convertit en la infraestructura més gran del sector d'injecció de plàstics a Espanya, amb una superfície total de 400.000 m2 distribuïts en cinc plantes productives: Sp Berner i Berner a Aldaia (València), Spalex a Xiva (València) i Suzhou (la Xina) i dos magatzems logístics dels quals ixen 17.000 camions anualment.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento