Comunitat Valenciana

El jutge Llarena impartirà dijous que ve una conferència a València sobre les sentències del TEDH

  • El magistrat de la Sala Segona del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, impartirà dijous que ve, 16 de maig, a València, l'última conferència del cicle organitzat per la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació (RAVJL), en la qual abordarà 'El caràcter vinculant de les sentències del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) i la seua execució a Espanya'.
El magistrat del Suprem Pablo Llarena.
El magistrat del Suprem Pablo Llarena.
EUROPA PRESS - Archivo
El magistrat del Suprem Pablo Llarena.

La conferència tindrà lloc a les 19.00 hores en el Col·legi d'Advocats de València i és gratuïta. Les inscripcions per a assistir continuen obertes i la sessió serà moderada per l'acadèmic de la RAVJL Francisco de P.Blasco Gascó.

Al llarg de la jornada, en la qual s'espera la presència de membres de l'Acadèmia i de l'Advocacia, així com de la Junta de Govern de l'ICAV, el jutge Llarena analitzarà els detalls al voltant de la realitat i actualitat de la qüestió de fons, l'obligatorietat de complir les sentències dictades pel TEDH.

Després d'aquesta sessió, el cicle que arrancava el passat 29 d'octubre arribarà a la seua fi, després d'haver acollit catedràtics i experts en matèries jurídiques com José Luis Piñar, Tomás Sala Franco o Juan Martín Queralt, entre d'altres, els qui han tractat assumptes de l'actualitat jurídica com la protecció de dades, les clàusules abusives o la vaga de jutges i fiscals, així com el dret de defensa en l'àmbit tributari.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento