Comunitat Valenciana

Dos joves resulten ferits en col·lisionar un camió i el seu cotxe en l'A-7 a Nules

  • Dos joves de 19 i 21 anys van resultar ferits aquest dilluns a la nit en col·lisionar el turisme en el qual viatjaven amb un camió en l'A-7 en el terme municipal de Nules (Castelló), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El sinistre es va registrar sobre les 23.10 hores, per causes no precisades, en col·lisionar els dos vehicles en el quilòmetre 274,5 en aquest terme municipal. Fins al lloc el CICU va mobilitzar una unitat del SAMU i una altra del SVB, que van atendre els dos ferits, el conductor del turisme i l'acompanyant, respectivament.

La unitat del SAMU va traslladar a un home de 19 anys amb traumatisme

cranioencefàlic al Clínic de València mentre que la SVB va remetre l'altre jove, de 21 anys, amb dolor en una cama, a l'Hospital de la Plana de Vila-real.

Inicialment, el Consorci Provincial de Bombers va mobilitzar efectius fins al lloc de l'accident, però van comprovar que no havia atrapats en els vehicles. No obstant açò, van col·laborar amb mitjans sanitaris i amb la Guàrdia Civil en l'atenció dels ferits, i van neutralitzar la bateria del cotxe sinistrat, segons el SIAB.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento