Comunitat Valenciana

Detinguts diversos menors per agredir un home que va veure com increpaven un indigent a Elx

  • La Policia Local d'Elx (Alacant) ha detingut quatre joves, alguns d'ells menors d'edat, per presumptament agredir amb una navalla un home que havia vist com increpaven un indigent en un caixer. La víctima va resultar ferida en la cuixa.
Cotxe de la Policia Local d'Elx
Cotxe de la Policia Local d'Elx
PL - Archivo
Cotxe de la Policia Local d'Elx

Els fets es van produir dissabte passat, 27 d'abril, sobre les sis del matí, en el carrer Gabriel Miró d'Elx, informa el cos de seguretat municipal en un comunicat.

L'agredit va relatar que minuts abans havia observat el grup mentre suposadament increpaven i molestaven un indigent que es trobava en l'interior d'un caixer.

En adonar-se que els havia vist, els joves es van dirigir cap a ell sense mediar major provocació. Després de demanar-li diners en actitud intimidatòria, un d'ells va traure una navalla i li va agredir en tres ocasions. L'última li va donar en la cuixa i li va causar una ferida oberta.

Després de l'agressió, la víctima va aconseguir escapolir-se dels joves mentre ells es van marxar de la zona, per la qual cosa va poder alertar i facilitar la seua descripció als agents de la brigada nocturna.

Els sospitosos van ser localitzats en una batuda a diversos carrers. Aquest grup, compost per quatre xics d'uns 17 anys de mitjana, coincidia amb la descripció dels testimonis i va admetre els fets de forma espontània. Tots van ser detinguts i traslladats a dependències policials.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento