'Un, ningú i cent mil', una comèdia sobre la identitat i els seus límits

  • Es representa a la Biblioteca de Catalunya fins al 19 de maig.
Els protagonistes de l'obra 'Un, ningú i cent mil'.
Els protagonistes de l'obra 'Un, ningú i cent mil'.
Biblioteca de Catalunya (BN)
Els protagonistes de l'obra 'Un, ningú i cent mil'.

L'espai teatral de la Biblioteca de Catalunya acull des del 26 d'abril al 19 de maig Un, ningú i cent mil, una obra escrita per Luigi Pirandello i dirigida per Ferran Utzet que parla sobre la identitat i els seus límits. L'espectacle és una adaptació de la novel·la homònima de Pirandello escrita el 1925.

Vitangelo Moscarda (Marc Rodríguez), el protagonista de l'obra, es veu abocat a un abisme existencial després de preguntar-se qui és ell realment. Tot comença el dia en què la Dida (Laura Aubert), l'esposa de Moscada, li diu que té el nas tort.

Aquest comentari aparentment banal precipita una reacció cada cop més desmesurada de Vitangelo, que comença obsessionant-se amb la imatge que els altres tenen d'ell i, posteriorment, s'enfronta a la immensa tasca de descobrir quin és el seu veritable jo.

Moscarda es planteja com és la realitat híper-connectada que vivim. I qui i com som en una època de virtualitat, xarxes, perfils i pantalles.

La producció es caracteritza per la profunditat, minuciositat i humor amb què Pirandello descriu l'odissea de Vitangelo. Una autèntica obra de reflexió sobre el qui sóc jo en la societat on vivim.

Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. Fins al 19 de maig. Preu: A partir de 20 euros.www.laperla29.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento