Comunitat Valenciana

La Plataforma d'Afectats per la Nova Llei del Taxi acusa Puig d'"enganyar-los" per a evitar protestes en campanya

  • La Plataforma d'Afectats per la Nova Llei del Taxi ha acusat aquest dimarts el president de la Generalitat, Ximo Puig, d'"enganyar-los" i el PSPV de "joc brut" en intentar "amb falses promeses" que el sector deixara d'acudir a protestar en els seus actes de campanya electoral.
Imagen de archivo de un taxi.
Imagen de archivo de un taxi.
EUROPA PRESS
Imagen de archivo de un taxi.

Els taxistes afirmen que se senten "enganyats" per Puig "al no complir el seu compromís d'atendre'ls personalment per a solucionar el problema dels propietaris amb més d'una llicència i delegar en un assessor sense coneixements de la problemàtica simplement per a guanyar temps".

"La veritat és que ens hem deixat enganyar perquè teníem l'esperança que açò no fóra una estratègia política i que el president complira la seua promesa d'ajudar les més de 600 famílies que al novembre anem a perdre els nostres llocs de treball, però ens ha mentit, no li preocupa gens ni mica el futur del sector", ha assegurat en un comunicat la presidenta de la Plataforma d'Afectats per la Nova Llei del Taxi, Isabel Segura.

El col·lectiu assegura que Ximo Puig es va comprometre a atendre'ls "personalment amb l'únic propòsit de guanyar temps". "Denunciem el joc brut del PSPV en aquesta campanya que, amb falses promeses, ha intentat evitar que els taxistes acudim a protestar als actes d'agenda programats pels socialistes, però a partir de hui ja no ho van a aconseguir", ha advertit Segura.

Per als socis de la Plataforma, el fet que els haja rebut un assessor que s'ha compromès a traslladar la seua situació a Puig "ha sigut una aixecada de camisa" i han recalcat que així "ho van a manifestar durant aquesta última setmana de campanya en els carrers de la Comunitat Valenciana".

"Anem a tornar a 'fer soroll' en tots els actes de Ximo Puig, perquè els ciutadans coneguen la nostra problemàtica perquè som un sector honrat, honest, treballador, que es preocupa pel seu futur i que no li agrada ser enganyat", ha assenyalat la presidenta de la plataforma.

"Esperem que l'abandó que el sector del taxi està patint aquests últims anys no porte aparellat un interés ocult per part d'alguns polítics socialistes cap al negoci de les VTC però temps al temps", ha manifestat Isabel Segura.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento