Cantó (Cs) creu que Puig és "el Rajoy valencià" per no "atrevir-se a fulminar l'imputat" Jorge Rodríguez
Cantó (Cs) creu que Puig és "el Rajoy valencià" per no "atrevir-se a fulminar l'imputat" Jorge Rodríguez EUROPA PRESS

En un acte convocat aquest dijous en el Trinquet de Pelayo, Cantó ha fet referència a l'alçament del secret de sumari del cas i ha preguntat "què sabrà o quina por tindrà" Puig per a no haver-ho fet. "El mateix per part de Compromís, hui véiem en les notícies acusacions molt serioses pel comportament d'una senyora que ocupa un càrrec rellevant", ha apuntat en relació a la exgerent de Divalterra Agustina Brines.

Cantó també ha comentat el debat que van mantindre aquest dimecres els candidats a la Generalitat en RTVE, al que ha qualificat com a "'cobardón'". "A mi m'agraden els debats en què podem intervenir d'una forma un poc més apassionada i en els quals puguem xafar-nos, jo crec que això és el que espera la gent, que hi haja un poc d'eixes discussions que després vivim tots en les sobretaules de casa o en el bar amb els amics", ha assenyalat.

"Em tem que alguns volen estar molt protegits i no entrar en eixe tipus de debats, en qualsevol cas jo em sent satisfet d'haver explicat part de les nostres propostes", ha dit, mostrant la seua esperança en què la setmana que vé es "concrete en una majoria de canvi que faça als valencians oblidar d'eixa època fosca del PP que ens va robar, va enganyar i va embrutar el nom d'aquesta terra i també la d'ara, que és conformista i ha promès tant i ha complit tan poc".

Consulta aquí más noticias de València.