Comunitat Valenciana

Localitzades una mare i la seua filla menor després de passejar quasi dos dies pels camps

  • VALÈNCIA, 15 (EUROPA PRESS)
LA POLICIA NACIONAL LOCALITZA A UNA MARE I LA SEUA FILLA MENOR DESPRÉS DE PASSEJAR QUASI DOS DIES PELS CAMPS
LA POLICIA NACIONAL LOCALITZA A UNA MARE I LA SEUA FILLA MENOR DESPRÉS DE PASSEJAR QUASI DOS DIES PELS CAMPS
CNP
LA POLICIA NACIONAL LOCALITZA A UNA MARE I LA SEUA FILLA MENOR DESPRÉS DE PASSEJAR QUASI DOS DIES PELS CAMPS

Agents de la Policia Nacional han localitzat una mare i la seua filla de nou anys que portaven desaparegudes durant dos dies i que van estar passejant per zones rurals i poblacions properes a Gandia (València) durant eixe temps. Una amiga íntima de la família, "preocupada" ja que la mare necessita mediació, va acudir a la comissaria a denunciar la desaparició, ja que el marit i pare de la menor es trobava treballant per Europa.

Les investigacions es van iniciar quan una dona va acudir a la comissaria de Gandia a denunciar que temia per la seua amiga íntima i la seua filla de nou anys, ja que des de feia dos dies no sabia res d'ella, i necessitava medicació en patir una malaltia mental.

Mare i filla podrien trobar-se per la zona de tarongers sense poder especificar el lloc exacte, ja que és el que li havia comunicat el marit i pare de les desaparegudes que, eixe moment es trobava a Alemanya, i amb el qual es va poder comunicar la seua filla que li vaig donar com a referència un senyal de trànsit.

La filla, que disposava d'un telèfon mòbil, va parlar amb el seu pare encara que sense poder especificar el punt exacte, solament que es trobava entre horts i tarongers i com a única referència un senyal de trànsit en la qual es llegia "Gandia Miramar".

Immediatament, els agents van establir un dispositiu de cerca entorn de les localitats de Miramar, Piles i Bellreguard, tant amb cotxes i motos per les zones rurals i camins, cases abandonades i voltants que, després de cinc hores de cerca, van permetre localitzar la mare i la seua filla quan anaven a creuar la carretera de Miramar.

La mare presentava "evidents símptomes de desorientació i alteració", ja que havien estat vagant prop de 48 hores sense menjar i amb prou faenes dormir. Les dos van ser traslladades i ateses en l'Hospital de Gandia, on la mare va quedar hospitalitzada i la menor, després de ser explorada, va ser entregada a l'amiga íntima fins al retorn del pare. Les dos havien estat passejant per les zones de Daimús, Guardamar, Miramar i Piles.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento