Comunitat Valenciana

Comité d'empresa del Palau veu "inacceptable" la insistència del director per a assistir a la reunió amb Gómez

  • El Comité d'empresa del Palau de la Música de València ha considerat "inacceptable" que el director de l'entitat, Vicent Ros, insistira a assistir a la reunió que van mantindre els treballadors amb la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, la socialista Sandra Gómez, al mateix temps que ho ha qualificat d'"una intromissió el dret de reunió i al lliure exercici de la llibertat sindical".

Així s'ha manifestat aquest divendres el Comité d'Empresa, després que aquest dijous Gómez enlletgira que la regidora de Recursos Culturals i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello (Compromís), intentara "impedir" la reunió i ho qualificara de "actitud poc democràtica"; mentre que Tello, per la seua banda, va criticar que el comportament de Gómez és "bastant ridícul" i assenyalara que, durant la legislatura, a la socialista "no li ha importat gens mai el Palau de la Música".

En aquest sentit, el Comité d'Empresa ha detallat que va rebre un email de la direcció del centre "prohibint explícitament als treballadors qualsevol tipus de reunió, assemblea o acte amb representants de cap partit polític sense autorització formal prèvia per indicació de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals", carteres que lidera Tello.

Així mateix, ha assegurat que no hi havia "cap tipus d'interés electoralista" i ha puntualitzat que el Comité ha mantingut reunions amb els diferents grups polítics de l'Ajuntament i "sempre ha estat al marge de qualsevol interés polític".

En la mateixa línia, ha assenyalat que el Comité "mai ha negat l'entrada" a cap treballador, encara que ha apuntat que, a aquesta reunió, la direcció del Palau no estava convocada. "Considerem que la insistència del director -Vicent Ros- a assistir amb la intenció d'estendre acta de la mateixa ens va resultar inacceptable, una intromissió al dret de reunió i al lliure exercici de la llibertat sindical", ha denunciat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento