Comunitat Valenciana

Vicente Torres pren possessió com a nou magistrat de la Sala Civil i Penal del TSJCV

  • Vicente Manuel Torres Cervera ha jurat aquest divendres el seu ingrés en la carrera judicial i ha pres possessió com a nou magistrat de la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia dela Comunitat Valenciana (TSJCV).
Vicente Torres pren possessió com a nou magistrat de la Sala civil i Penal del TSJCV
Vicente Torres pren possessió com a nou magistrat de la Sala civil i Penal del TSJCV
TSJCV
Vicente Torres pren possessió com a nou magistrat de la Sala civil i Penal del TSJCV

Torres va ser triat el passat 28 de febrer pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per a ocupar la vacant corresponent al torn de juristes de reconegut prestigi, produïda per la jubilació del magistrat Juan Climent Barberá, segons ha informat el TSJCV en un comunicat.

El nou magistrat de la Sala Civil i Penal del TSJCV és fiscal de carrera des de l'any 2001 i va exercir com a tal en el destacament d'Algesires de la Fiscalia Provincial de Cadis fins a l'any 2004.

Posteriorment, va exercir les seues funcions en la Fiscalia Provincial de Castelló i en la de València, on va exercir com a fiscal delegat de la Fiscalia Especial contra la Corrupció i el Crim Organitzat. El seu nomenament com a magistrat del TSJCV va ser publicat en el BOE el passat 6 d'abril.

Torres ha jurat el seu ingrés en la carrera judicial i ha pres possessió de la seua plaça en un acte presidit per la presidenta delTSJCV, Pilar de la Oliva, i que ha comptat amb la presència d'altresintegrants de la Sala de Govern i de la Sala Civil i Penal de l'alt tribunal autonòmic. De la Oliva ha donat la benvinguda al nou magistrat i li ha desitjat sort en la seua nova marxa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento