Comunitat Valenciana

La dansa familiar protagonitza el cap de setmana de Dansa València

  • El festival ofereix diversos espectacles per al públic infantil amb la col·laboració del Teatre Escalante.
Cultura.- La dansa familiar protagonista del cap de setmana de Dansa València
Cultura.- La dansa familiar protagonista del cap de setmana de Dansa València
REMITIDA DANSA VALÈNCIA
Cultura.- La dansa familiar protagonista del cap de setmana de Dansa València

El festival Dansa València arranca aquest cap de setmana la seua secció Danseta, amb la col·laboració del Teatre Escalante de Diputació de València, centrada en les propostes de dansa contemporània per a públic familiar.

Així, la llibertat, la diversió i la passió del joc són els elements principals de 'Play', el nou espectacle de la companyia Aracaladanza, dirigit pel coreògraf Enrique Cabrera, que podrà veure's aquest dissabte, 13 d'abril, a les 18.00 hores en el Teatre Principal.

"Play naix com un llenç en blanc, sense mirada determinada, sense inspiracions concretes. El joc es construeix amb el propi joc, que respecta l'univers poètic amb el qual sempre somiem en Aracaladanza", assenyala Cabrera.

En 'Play', Aracaladanza ha deixat un costat la documentació pictòrica que ha marcat els seus anteriors treballs per a inspirar-se en el "propi desig" de jugar amb tot l'equip.

A més, els i les espectadors de 0 a 3 anys podran gaudir en Espai Inestable, en tres passades matinals 11.00, 12.00 i 13.00 hores, del nou espectacle de la companyia catalana La Petita Malumaluga. 'My baby is a queen' és un muntatge que aborda qüestions com la diferència, l'origen, el gènere i la sexualitat o la discapacitat. L'espectacle integra totalment als espectadors on els xiquets i xiquetes podran moure's lliurement.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento