Comunitat Valenciana

Festival de Paelles diu que no té negativa oficial i que "l'únic escenari que contempla" és celebrar-ho

  • L'organització del Festival de Paelles Universitàries assegura que

no té "una negativa oficial" de l'Ajuntament de València per a desenvolupar l'esdeveniment aquest divendres en el Multiespai de la Punta pel que "l'únic escenari que contempla" és que "demà se celebre a les 10.00, l'hora anunciada".

Així ho han asseverat els responsables del festival després que el consistori haja informat que no ho autoritza al "no comptar amb els requisits establits", al mateix temps que ha responsabilitzat l'empresa privada organitzadora de les entrades que ja s'han venut.

Sobre aquest tema, l'organització ha fet públic un comunicat en el qual critica "la inacció" de l'Ajuntament i afirma que "compleix amb tots els requisits legals per a la celebració de l'esdeveniment". Per açò, incideix que "l'únic escenari que contempla és que demà el festival se celebre a l'hora anunciada".

En aquesta línia, recalquen que "tota la documentació està presentada des de fa un mes en l'Ajuntament". "Hem mostrat disposició a complir amb totes les exigències municipals que se'ns sol·licite, i no és de rebut assabentar-se per la premsa de la possible no autorització just el dia abans, amb tot l'esdeveniment muntat", agreguen.

El festival considera que "celebrar l'esdeveniment per al qual estan convocades 25.000 persones és el millor escenari possible per a garantir la seguretat". Els seus servicis jurídics, reiteren, estan "convençuts que el Festival Universitari, igual que en les edicions d'abril de 2015 i de 2016 a La Punta (així com en totes les edicions celebrades en altres ubicacions), compleix sobradament amb tots els requisits legals que es requereixen per a la celebració d'un esdeveniment d'aquestes característiques i que per tant no entén el renou i la incertesa generada durant les últimes hores".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento