Comunitat Valenciana

Desallotgen 25 membres d'un equip de futbol amateur anglés d'un vol de Bristol per alterar l'ordre

  • Agents de la Guàrdia Civil en l'aeroport Alacant-Elx, pertanyents al Departament de Seguretat (Odaisa), han desallotjat els 25 integrants d'un equip de futbol amateur anglés -la majoria d'ells sota els efectes de begudes alcohòliques- d'un vol procedent de Bristol a causa de la seua actitud "actitud agressiva i desafiadora que "alterava l'ordre i molestava la resta del passatge".
Aena insonoritzarà dos col·legis de Xirivella i Torrellano-Elx (Alacant) propers als aeroports
Aena insonoritzarà dos col·legis de Xirivella i Torrellano-Elx (Alacant) propers als aeroports
AENA/ARCHIVO
Aena insonoritzarà dos col·legis de Xirivella i Torrellano-Elx (Alacant) propers als aeroports

Els fets, segons ha explicat la Comandància aquest dijous, es van produir dissabte passat a les 22.50 hores quan el comandant d'un vol procedent de Bristol va sol·licitar la presència d'efectius de la Guàrdia Civil en el stand d'aterratge per problemes d'ordre públic a bord i en els quals hi havia implicat un nombre important de passatgers.

En arribar a l'avió, els agents de la Secció de Seguretat de l'Aeroport, es van trobar amb la sorpresa d'haver de desallotjar i fer-se càrrec dels 25 integrants d'un equip de futbol amateur anglés, que havien mostrat durant el vol una actitud agressiva i desafiadora, alterant l'ordre i molestant a la resta del passatge i sense atendre els diferents requeriments que, per part de la tripulació, se'ls va fer.

La majoria d'ells, segons assenyala l'Institut Armat, presentaven "evidents indicis de trobar-se sota els efectes de begudes alcohòliques".

Els 25 membres de l'equip van ser desallotjats de l'avió entre aplaudiments de la resta del passatge i van ser conduïts a dependències oficials, on se'ls va tramitar les corresponents denúncies administratives a la Llei de Seguretat Aèria, tramitades a AESA.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento