Comunitat Valenciana

'Correctament política', el lema de Bonig per a "tornar a enganxar" i passar "del somriure a la serietat"

  • La candidata del PPCV, Isabel Bonig, es presenta el 28A amb el lema 'Correctament política' per a "deixar el políticament correcte a altres partits i passar del somriure a la serietat i a l'ordre i mirar a la cara als valencians", amb l'objectiu de "tornar a enganxar la gent que en algun moment va votar al PP i s'ha desenganxat" i captar el "percentatge brutal del 30% d'indecisos".
28A.- 'Correctament Política', El Lema De Bonig Per a 'Tornar A Enganxar' I Passar 'Del Somriure A la Serietat'
28A.- 'Correctament Política', El Lema De Bonig Per a 'Tornar A Enganxar' I Passar 'Del Somriure A la Serietat'
PPCV
28A.- 'Correctament Política', El Lema De Bonig Per a 'Tornar A Enganxar' I Passar 'Del Somriure A la Serietat'

"Serietat, respecte i gestió" són els eixos que ha presentat aquest dijous en roda de premsa la coordinadora de campanya, Eva Ortiz, plasmats en un cartell amb Bonig somrient en el Pont de les Flors de València.

La campanya va acompanyada d'anuncis en vídeo i falques de ràdio sobre llistes d'espera, "educació pública per a tots" i reactivació econòmica, un "potent" pla en xarxes socials i un programa electoral "viu" amb el qual ja ha anat anunciant mesures 'estrella' i que reserva alguna per a les dos setmanes fins al 28A.

En un "dia intens" per als 'populars', amb la visita a València del líder del PP, Pablo Casado -que també estarà en el tancament del 26-, i l'inici de la campanya aquesta nit amb una "pegada simbòlica" de cartells i un sopar d'agraïment als voluntaris, el PPCV també ha presentat l'autobús que recorrerà la Comunitat "de nord a sud" amb el lema nacional 'Valor segur'.

En les autonòmiques, l'eslògan 'Correctament política' vol transmetre que Bonig és "una persona que porta anys atenent els problemes dels valencians com a alcaldessa i consellera i que està preparada per a ser la pròxima presidenta de la Generalitat".

"Front aquesta persona respectuosa, coherent i honesta hi ha una coalició 'sanchista' a la valenciana formada per Ximo Puig (PSPV) i Mónica Oltra (Compromís), que l'única cosa que fan són fotos, somriures, fum, caos, sectarisme i imposició", ha reivindicat la responsable de campanya, per a posar en valor "el model que importa als valencians".

El PPCV es presenta com un partit "perfectament engreixat i preparat per a governar" para "tot el que vullga un futur millor, que serà la majoria dels valencians". En definitiva, una campanya "moderna, ambiciosa i en positiu" que aposta per anar més enllà del "enfrontament per l'enfrontament" i que espera captar la gent normal".

'CARA A CARA' AMB PUIG

Durant aquestes dos setmanes, Bonig participarà "almenys" en quatre debats electorals, el primer aquest mateix divendres, 12 d'abril, en la Cadena SER. La responsable de campanya ha tornat a reclamar al 'president' i candidat socialista, Ximo Puig, que accepte un 'cara a cara' i "en comptes de ser políticament correcte siga valent". "No aguantaria ni deu minuts", ha ironitzat, per a preguntar-se "de què tenen por".

Paral·lelament, el bus de campanya permetrà que la ciutadania puga "acostar-se a Bonig", al fil de la iniciativa 'Et done el meu telèfon' de l'últim mes, i posar en valor productes típics valencians com la taronja, l'orxata, el torró o els joguets.

ESPERANÇATS PERÒ REALISTES

Preguntada per les enquestes electorals, la responsable de campanya ha assegurat que en el PPCV estan "molt optimistes i esperançats", encara que volen ser "realistes" en ser conscients que són unes eleccions difícils i que hi ha un percentatge del 30% d'indecisos, la qual cosa obri unes possibilitats "brutals".

"Si haguérem de tindre les enquestes com a dogma de fe, hui no estaríem esperançats i amb ganes", ha asseverat, per a remarcar que es tracta d'una ferramenta que apunta tendències i que "hi ha dies amb cinc enquestes diferents que diuen el contrari".

Per açò, la també secretària general del PP valencià ha subratllat que "l'única enquesta que de veres importa són les urnes", una cosa que ha assegurat que 'va aprendre' del president de la Junta d'Andalusia, Juanma Moreno.

D'altra banda, respecte a si porten en el seu programa l'eliminació específica de l'Agencia Antifrau de la Generalitat, ha reiterat que "la primera ordre que donarà Bonig" si arriba a presidenta serà una auditoria de "cada centímetre en el qual s'han gastat els diners dels valencians" per a mantindre el que funcione i eliminar el que no, com les "agències de col·locació per als amics de Puig".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento