Comunitat Valenciana

Volotea connecta València i Lió amb una nova ruta

  • L'aerolínia Volotea inaugura aquest divendres una nova ruta que opera en exclusiva i que uneix València amb Lió (França). Amb motiu de l'engegada es posen a la venda més de 17.000 bitllets per a unir aquestes dos ciutats.
Economia/Empreses.- Volotea connectarà Palma amb les ciutats franceses de Brest i Cauen
Economia/Empreses.- Volotea connectarà Palma amb les ciutats franceses de Brest i Cauen
ALEX TINO FRIEDEL ATF PICTURES / ALEX TINO FRIEDEL
Economia/Empreses.- Volotea connectarà Palma amb les ciutats franceses de Brest i Cauen

Aquesta nova ruta, suposa la tercera per a la companyia en la capital del Túria i tindrà una freqüència de dos vols setmanals, dilluns i divendres). D'aquesta manera, la companyia facilita als valencians la connexió amb la capital del Ródano i una de les ciutats més importants de França.

Volotea, que opera des del 2012 en l'aeroport de Manises, amplia enguany la seua oferta de destinacions amb aquesta tercera ruta que se suma a València-Astúries i València-Nantes.

Des de 2012, la companyia aèria ha transportat en aquest aeroport a més de 256.000 passatgers, i enguany s'espera que siguen més de 70.000 per als més de 570 vols que operarà des de l'aeroport valencià.

"En Volotea apostem per oferir noves destinacions i a València tenim un gran potencial per a créixer i obrir noves rutes internacionals. És una de les destinacions turístiques més importants del nostre país i la demanda de ciutats estrangeres per a tindre connexió directa amb aquesta ciutat és cada vegada major. Volem aprofitar aquesta oportunitat i oferir als nostres clients la millor oferta i una gran experiència de viatge", assegura, en un comunicat, el director de Desenvolupament Corporatiu, Carlos Cerqueiro.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento