Comunitat Valenciana

El jutjat de València rebutja citar Julio Iglesias en el juí per la seua presumpta paternitat

  • El Jutjat de Primera Instància número 13 de València ha rebutjat citar Julio Iglesias per a interrogar-li en el juí per la presumpta paternitat del valencià Javier Sánchez, que reclama ser reconegut com a fill del cantant, ni conseqüentment li advertirà en cas de no assistir, sense perjuí que si compareguera voluntàriament a la vista poguera ser interrogat en el cas de ser proposat en eixe moment.
Julio Iglesias
Julio Iglesias
EUROPA PRESS - Archivo
Julio Iglesias

Així consta en una resolució del jutjat, a la qual ha tingut accés Europa Press, davant la vista que se celebrarà el 30 de maig a les 9.00 hores en la Ciutat de la Justícia de València, a porta tancada, arran de la demanda de paternitat presentada per Javier Sánchez.

El jutjat rebutja la petició de citació d'Iglesias atés que, d'una banda, resideix fora d'Espanya i, per un altre, "apareix degudament i suficientment documentat en actuacions el fet bàsic que, davant la seua negativa a sotmetre's a la prova biològica, podria possibilitar, si escau, la declaració de la seua paternitat (açò és, que en el mes de juliol de 1975, nou mesos abans del naixement de l'actor -Javier Sánchez-, la mare d'aquest i el codemandat van coincidir actuant en una sala de festes de la localitat de Sant Feliu de Guixols, havent-se, a més, publicat en un periòdic francés sobre aquest esdeveniment diverses fotografies en què tots dos apareixien junts, a soles o en companyia d'uns altres, la qual cosa faria teòricament factible que aleshores hagueren pogut existir relacions sexuals entre tots dos)".

Així mateix, el jutjat rebutja la declaració de l'expadrastre del demandant -que va figurar en el seu moment com a progenitor registral- atés que a través de la prova biològica ha quedat acreditada la seua falta de paternitat, ni de la mare Edite Santos.

La vista se celebrarà en la sala de vistes número 14 dels jutjats de la capital. Sánchez, de 43 anys, va presentar una demanda de filiació contra Julio Iglesias al setembre de 2017 després que una prova que la defensa va realitzar de forma particular amb restes extretes del fem d'un dels fills del cantant atribuïra a l'intèrpret la paternitat del demandant en un 99 per cent. Segons la defensa de Javier Sánchez, en la vista sí que declararà com testimoni-pèrit el detectiu que va aconseguir eixa prova d'ADN.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento