El jutjat de Primera Instància i Instrucció número 4 de Vinaròs (Castelló), amb competències en matèria de Violència sobre la Dona, ha ordenat l'ingrés a la presó provisional comunicada i sense fiança de l'home detingut divendres passat per presumptament matar la seua parella.

L'arrestat queda investigat en una causa declarada secreta per un delicte d'homicidi/assassinat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

D'altra banda, el magistrat ha decretat la llibertat provisional dels altres dos detinguts per aquests fets, que estan investigats inicialment pel mateix delicte que l'anterior, sense perjuí d'una posterior qualificació jurídica, detalla l'alt tribunal valencià.

A aquests dos homes se'ls ha imposat com a mesura cautelar l'obligació de comparéixer en el jutjat una vegada al mes.

El cos de la dona va ser localitzat en la nit d'aquest diumenge, enterrat i amb signes de violència en un descampat d'Ulldecona (Tarragona).

La desaparició de la jove va ser denunciada el 7 de març a Vinaròs -localitat on residia- pel seu company sentimental, un home de 22 anys que va ser detingut divendres passat i, finalment, va confessar.

Consulta aquí más noticias de València.