Comunitat Valenciana

Més de 20 detinguts per vendre marihuana i haixix en cases reforçades amb dobles portes de ferro

  • La Policia Nacional ha desarticulat en la ciutat d'Alacant un entramat presumptament dedicat a traficar amb marihuana i haixix en dos cases de la zona nord que estaven reforçades amb dobles portes de ferro, amb fins el 21 detinguts.
LA POLICIA NACIONAL DESARTICULA UN ENTRAMAT CRIMINAL DEDICAT Al TRÀNSIT D'EST
LA POLICIA NACIONAL DESARTICULA UN ENTRAMAT CRIMINAL DEDICAT Al TRÀNSIT D'EST
POLICÍA NACIONAL
LA POLICIA NACIONAL DESARTICULA UN ENTRAMAT CRIMINAL DEDICAT Al TRÀNSIT D'EST

La investigació va arrancar a la fi del passat mes de febrer en tindre constància dels dos punts de venda de droga, informa la comissaria provincial en un comunicat.

Una vegada localitzades, els agents van comprovar que les dos vivendes estaven situades en el mateix immoble del nord d'Alacant, des d'on els presumptes responsables de l'entramat venien suposadament les substàncies il·legals a consumidors de la zona.

A la fi de març, un primer dispositiu va culminar amb deu detinguts i dos escorcolls domiciliaris que van trobar cocaïna, heroïna, marihuana i haixix, així com diners en metàl·lic i balances de precisió.

Les vivendes comptaven amb múltiples mesures de seguretat. Els seus accessos estaven reforçats amb dobles portes de ferro per a dificultar l'entrada als policies.

A un dels detinguts li constava en vigor una reclamació judicial d'ingrés a presó. Per a desarticular tot l'entramat, els policies van recopilar informació d'altres possibles traficants que venien la droga al detall en l'altre punt negre.

Després de les perquisicions, van localitzar i van arrestar un altre presumpte responsable. En l'escorcoll de la seua vivenda van intervenir un total de 86 plantes de marihuana i multitud de transformadors, llums de llum i extractors de la plantació.

AMAGATS EN UN BARRI RESIDENCIAL

Aquesta detenció va permetre conéixer el lloc on s'amagaven altres quatre presumptes integrants del la banda. El domicili estava situat en un barri residencial als afores d'Alacant. Allí van ser detingudes quatre persones, amb la intervenció d'un disc dur, 6.000 euros i un localizador GPS.

Finalment, els últims sis integrants de l'organització van ser localitzats i detinguts, amb el que la Policia va donar per conclosa l'operació.

Els arrestats, 17 homes i quatre dones, tenen entre 31 i 71 anys i van ser posats a disposició judicial. En la investigació van participar efectius de la comissaria del districte nord d'Alacant.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento