La setmana arranca amb núvols i termòmetres en ascens fins als 23 graus a la Comunitat Valenciana
La setmana arranca amb núvols i termòmetres en ascens fins als 23 graus a la Comunitat Valenciana EUROPA PRESS - Archivo

Durant tota la jornada no s'esperen fenòmens meteorològics significatius excepte alguna arruixada dispersa en zones de l'interior, amb baixa probabilitat, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

En les capitals, el mercuri oscil·larà entre 23 i 13 graus a València, 23 i 12 a Castelló i 22 i 13 a Alacant. També arribaran a màximes de 23 graus Gandia (València), la Vall d'Uixó (Castelló) o Elx o Oriola (Alacant), mentre que no passaran de 17 i 16 a Requena (València) i Morella (Castelló), respectivament.

Els núvols i la pujada de temperatures anirà acompanyada aquest dilluns de vent de component oest moderat en tota la regió, amb ratxes fortes en les comarques de l'interior.

En matèria d'incendis forestals, el Centre de Coordinació d'Emergències 112 de la Generalitat manté en nivell verd (risc baix-mitjà) la preemergencia en tota la Comunitat Valenciana.

Per a aquest dimarts, 9 d'abril, l'Agència de Meteorologia preveu que augmenten els intervals nuvolosos i torne la possibilitat d'arruixades disperses a la vesprada en l'interior. Baixaran les temperatures i la cota de neu quedarà entorn de 1.400 metres.

Consulta aquí más noticias de València.