Comunitat Valenciana

Oltra diu que la reunió amb Podem no arriba perquè les agendes "fan fum" amb les eleccions

  • La portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra (Compromís), ha assegurat aquest divendres que "no hi ha novetats" sobre la reunió que va demanar Podem a la Generalitat per a abordar el full de ruta del final de la legislatura abans de les eleccions autonòmiques al 28 d'abril.
Oltra diu que la reunió del Consell amb Podem no arriba perquè les agendes 'ech
Oltra diu que la reunió del Consell amb Podem no arriba perquè les agendes 'ech
GVA
Oltra diu que la reunió del Consell amb Podem no arriba perquè les agendes 'ech

"No és fàcil encaixar les agendes, que estan que fan fum", ha afirmat la també candidata de la coalició a la Generalitat a preguntes dels periodistes en la roda de premsa després del ple del Consell, en referència a la campanya del 28A de els tres partits del Botànic (PSPV, Compromís i Podem).

Oltra ha subratllat que el fet que no arribe la trobada amb la formació morada "òbviament" no es deu als temps que marca el procés electoral, sinó a les agendes. I ha resolt: "Si hi ha una altra consideració, la desconec".

Fa uns dies, el secretari general de Podem, Antonio Estañ, va instar el Consell al fet que deixara de "donar allargs" i va advertir que no podia assegurar el suport a dos dels tres decrets llei pendents en Les Corts -interinitat de policies i ajudes a municipis- en la diputació permanent del dimecres 10 d'abril. "És evident que no hi ha voluntat; demostra qui es pren seriosament el Botànic i qui aquest pensant en la campanya", va lamentar.

També va parlar sobre la reunió el president i candidat socialista, Ximo Puig, afirmant que "per descomptat que ha d'haver-hi diàleg i ha d'haver-hi les reunions que corresponga" perquè el que està en joc "no són qüestions sense importància".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento