Comunitat Valenciana

Treballadors mostren la seua "indignació" per l'ERO davant la Junta de CaixaBank: "Açò és una porga"

  • Un grup de treballadors de CaixaBank han mostrat aquest divendres la seua "indignació" davant l'ERO que planteja l'entitat per a 2.157 llocs de treball i les mesures de mobilitat geogràfica concentrant-se davant el Palau de Congressos de València, que acull la Junta d'Accionistes. "Açò és una porga, al que no es vullga anar li diran 'tu et mous ací i si no, t'acomiade'".
Un grupo de trabajadores se manifiesta en València por el ERE de CaixaBank.
Un grupo de trabajadores se manifiesta en València por el ERE de CaixaBank.
EUROPA PRESS
Un grupo de trabajadores se manifiesta en València por el ERE de CaixaBank.

Així ho ha explicat la responsable de Comunicació de CCOO en CaixaBank, Ruth Bolaños, que ha lamentat que després de presentar uns resultats de 1.985 milions d'euros "pretén fer una reestructuració forçosa amb 2.157 acomiadaments i mobilitats forçoses, a més d'empitjorar les condicions de treball de tota la plantilla que ha fet possible eixos resultats".

"Estem indignats", ha apuntat, i per açò els sindicats s'han concentrat davant el lloc que reunirà els accionistes de CaixaBank i, a més, la plantilla ha sigut cridada a una parada de 10 minuts a les 11 hores en tots els centres d'Espanya. "Hem preparat açò perquè es veja que estem molt indignats", ha incidit, per a agregar que dins de la junta realitzaran una intervenció "en defensa de tota la plantilla".

En CCOO, ha indicat, tenen clar que "ni acomiadaments forçosos, ni mobilitats forçoses" que podrien arribar als 100 quilòmetres, amb el que anar a treballar podria suposar en alguns punts del país en determinades carreteres "fins a tres hores, això no és una opció".

"CaixaBank va dir que es podia arribar a replantejar els acomiadaments forçosos, però no és suficient", ha indicat la responsable de CCOO, que a més ha emmarcat aquest missatge en la celebració de la junta: "Ja sabem com funciona el poder de CaixaBank, ha tingut tres mesos per a fer aquestes declaracions i no ho ha fet".

A més, ha assenyalat respecte a les eixides voluntàries que plantegen per a majors de 53 anys que en alguns territoris "no hi ha plantilla amb eixes edats", per la qual cosa "la voluntarietat és impossible". "Estan parlant de mesures forçoses i mobilitat a la carta, açò és una porga", ha agregat.

Així, ha subratllat que "la plantilla ho està donant tot, cada dia fa hores extra sense retribuir, hores negres i eixa no és la recompensa que han de tindre".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento