Comunitat Valenciana

Escultures de gran format de l'univers Harry Potter omplin València com a bestreta a l'exposició

  • Rèpliques a gran escala de peces i personatges icònics de les pel·lícules d'Harry Potter han aparegut en el matí d'aquest dijous a València com a bestreta de l'exposició sobre el famós mag que s'inaugurarà el pròxim 13 d'abril en la Ciutat de les Arts i les Ciències.
Cultura.- Escultures de gran format de l'univers Harry Potter omplin València c
Cultura.- Escultures de gran format de l'univers Harry Potter omplin València c
EUROPA PRESS
Cultura.- Escultures de gran format de l'univers Harry Potter omplin València c

Les escultures se situen en cèntriques localitzacions de la capital per un temps limitat. Així, el Barreter Seleccionador de Hogwarts, de tres metres d'altura, estarà situat al costat del llac nord de la Ciutat de les Arts, mentre que Nimbus 2000, la primera granera d'Harry Potter, se situa al costat de la Plaça de Bous.

També es reparteixen per diversos emplaçaments rèpliques de Dobby -l'elfo domèstic de la família Malfoy, que va aconseguir la seua llibertat amb una xicoteta ajuda d'Harry Potter, en la Plaça del Mercat-; Andana 9, l'andana oculta de King's Cross des del qual els estudiants agafen el Hogwarts Express, en la Plaça dels Pinazo; i el Monstruós Llibre dels Monstres, a l'entorn del Mercat de Colón.

Tots els que visiten les peces podran participar en un sorteig per a guanyar una entrada doble per al Fan Day de 'Harry Potter: The Exhibition' el 12 d'abril. Per a participar en el sorteig, els fans hauran de pujar abans del 10 d'abril de 2019 una foto al seu compte d'Instagram on isquen amb una de les cinc escultures amb el Hashtag #EsculturasHarryPotterExpo i esmentant a @harrypotterexpospain.

Els guanyadors, que se seleccionaran de forma de forma aleatòria, podran ser els primers a veure l'exposició abans de la seua obertura i assistir a un exclusiu Q&A amb James i Oliver Phelps, els actors que van interpretar a Fred i George Weasley en les pel·lícules d'Harry Potter.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento